Nanne Grönvall har två barn med maken Peter – så ser de ut idag

Nanne Grönvall är gift med Peter Grönvall. Paret har två barn ihop, och de har dessutom fyra barnbarn. Läs och se mer här! 

Nanne och Peter Grönvall.

Nanne Grönvall, 61, har varit i rampljuset sedan unga år och slog igenom redan 1986, då som medlem i gruppen Sound of Music. Gruppens låt "Eldorado", som de medverkade i "Melodifestivalen" med, blev en riktig hit. De var även med i tävlingen året därpå, då med låten "Alexandra". 

Peter Grönvall, Nanne Grönvall och Angelique Widengren.

Nanne Grönvall i "Melodifestivalen" 

Nanne Grönvall har varit med i "Melodifestivalen" hela 13 gånger, både i grupp och som soloartist. Några av de kända låtar som hon medverkat med är "Avundsjuk", "Håll om mig" och "Jag måste kyssa dig". 

Gift med Peter Grönvall 

Idag är Nanne Grönvall gift med Peter Grönvall, 60, som även han är med i ovan nämnda musikgrupper. Peter är son till Abba-medlemmen Benny Andersson

Nanne och Peter Grönvall gifte sig 1994 och firar alltså 30-årsjubileum i år.  

Nanne Grönvall och Peter Grönvall.

Nanne Grönvall och Peter Grönvalls barn 

Under sina 30 år som gifta har de fått två barn, sönerna Felix Grönvall och Charlie Grönvall

Både Felix och Charlie har karriär inom musik, precis som sina föräldrar. Faktum är att de till och med medverkar i samma band, precis som sina föräldrar! 

Felix och Charlie i Little Great Things 

2009 startades musikgruppen Little Great Things. Medlemmar i gruppen är nämnda Felix och Charlie Grönvall samt Adam Dahlström och Christoffer Nilsson

Little Great Things var med i "Melodifestivalen" 2014, då med låten "Set Yourself Free". 

Little Great Things.

Charlie Grönvall 

1990 föddes Nanne och Peter Grönvalls yngsta son, Charlie Grönvall. Han har idag hunnit bli 34 år och har själv tre barn, Céleste, Tobias och Hayfaa, tillsammans med sin fru Veronica Grönvall

Charlie Grönvall.

Felix Grönvall 

Nanne Grönvalls och Peter Grönvalls yngsta son Felix Grönvall föddes 1992 och är 32 år idag. Han har ett barn, sonen Hugo. 

Felix, Nanne och Peter Grönvall.

Nanne Grönvall har fyra barnbarn 

När Charlie Grönvalls dotter Céleste föddes publicerade farmor Nanne Grönvall ett inlägg på Instagram där hon mindes tillbaka till tiden då hennes egna barn var små: 

"Kommer så väl ihåg när sönerna Robin, Charlie och Felix föddes. Hur fantastiskt det var varje gång att när man kom hem från BB så var man plötsligt ytterligare en till i familjen. Den där enorma känslan av kärlek som översköljer en varje gång som en varm, stor våg. Och nu är det samma känsla med barnbarnen. Välkommen älskade Céleste!" 

Nanne Grönvalls tredje barn 

Men faktum är att Nanne har ett barn till, en son vid namn Robin, från ett tidigare förhållande. Robin, som är född 1986, har till skillnad från sina två bröder och sin mamma valt att hålla sig utanför rampljuset.