Nassim Al Fakir öppnar upp – mamman medlem i Jehovas vittnen: "Jobbigt"  

Nassim Al Fakir är med i Kanal 5-programmet "Över Atlanten" och talar då ut om sin barndom, som präglades av både roliga saker som mycket musik men också en del tuffa stunder. 

Nassim Al Fakir är artisten och programledaren som de senaste år sedan setts i program som "Bolibompa", "Fångarna på fortet" och "Bäst i test". 

Deltar i "Över Atlanten" 2023 

Nu är han aktuell som en av deltagarna i "Över Atlanten" som sänds på Kanal 5 och discovery+, och i ett av avsnittet öppnar han upp om sin familj och framför allt om sin mamma. 

Nassim Al Fakirs mamma medlem i Jehovas vittnen 

I programmet beskriver Nassim Al Fakir sin familj som stor samt att barndomen präglats av mycket musik. Han berättar även om sina föräldrar: 

– Pappa var uppvuxen som muslim och mamma var en sökande person och blev Jehovas vittne. Jag har full respekt för att alla har olika religioner, men jag vet att jag tyckte att det var ganska jobbigt hemma. 

Nassim berättar att de inte firade några högtider i familjen.

– Vi firade ingenting. Inga födelsedagar, inga jular. Ingenting. 

Nassim Al Fakir med sin mamma Inger.
Nassim Al Fakir med sin mamma Inger.

Berättar om mammans oro 

Han berättar att mamman hade en stor oro för honom som barn då man misstänkte att han led av olika "bokstavskombinationer". Men mammans oro valde Nassim att istället vända till något positivt:

– Mammas oro har egentligen skapat min positiva självkänsla, berättar Nassim Al Fakir i avsnittet. 

Nassim Al Fakirs syskon och föräldrar 

Nassim Al Fakir har fem syskon: Salem Al Fakir, Aminah Al Fakir, Fares Al Fakir, Sami Al Fakir och Ayman Al Fakir. Syskonens mamma heter Inger Al Fakir och deras pappa Nabil Al Fakir