Oscar Jöback: Barnen, okända syskonen och bröllopet med Peter

Oscar Jöback är idag ett välkänt ansikte i Sverige, kanske mycket till följd av att han är gift med en av Sveriges stora artister. Här kan du läsa mer om Oscar, giftermålet med Peter Jöback, deras barn och om de syskon han upptäckte att han har när han medverkade i tv-programmet "Spårlöst".

Här kan du läsa mer om Peter Jöbacks make Oscar Jöback!

Oscar Jöback, tidigare Nilsson, är personlig tränare, samtalsterapeut och pappa till två barn. Han är även gift med artisten Peter Jöback. Här kan du läsa mer om Oscar!

Gift med Peter Jöback

Oscar och Peter Jöback har varit tillsammans sedan 2004. Paret gifte sig 2010, närmare bestämt på midsommarafton. Vigseln hölls på Cirkus på Djurgården i Stockholm.

På plats för att fira parets kärlek var bland andra kända ansikten som Kristin Kaspersen, Andreas Lundstedt, Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam.

Bröllop mellan Peter och Oscar Jöback på Cirkus på Djurgården i Stockholm.

Oscar Jöbacks ålder – hur gammal är han?

Oscar är född den 11 september 1975, han fyller alltså 48 år 2023.

Oscar Jöback: Barn

Oscar Jöback har två barn tillsammans med Peter Jöback, döttrarna Vega Lee och Iggy-Lou.

De två barnen förekommer en del på föräldrarnas sociala medier, men aldrig på bild. Anledningen till att föräldraparet valt att endast nämna sina barn vid namn och inte ha med dem på bild är för att de vill låta dem vara utanför rampljuset.

– Mitt mål som pappa är att mina barn ska bli det bästa de kan utifrån sina egenskaper och ambitioner. Jag vill inte påverka dem i deras val. När tiden är mogen för dem att stå på egna ben hoppas jag att de är så starka och oberoende individer som möjligt, har Peter Jöback tidigare sagt till tidningen Hemmets journal.

Var bor Peter och Oscar Jöback?

Paret bor med sina två barn i ett hus på Värmdö i Stockholm.

Oscar Jöbacks mamma och syskon

2009 medverkade Oscar Jöback och hans bror i TV4:s program "Spårlöst", något han bland annat berättat om på sin tidigare blogg.

Syskonparet åkte till Colombia på jakten efter sin mamma. De hittade sin mamma, samtidigt som de fick reda på att de hade tre systrar:

"Mycket som förändrades i samma stund som vi fick träffa vår mamma Clara och vi fick svar på våra funderingar. Mina funderingar jag burit på under alla åren sen hon lämnade oss på barnhemmet. Aldrig trodde jag att jag på köpet skulle få 3 systrar också", skriver Jöback på sin blogg.

Vad jobbar Oscar Jöback med?

Oscar Jöback jobbar som personlig tränare och samtalsterapeut. Han håller även i föreläsningar och han har skrivit flera böcker inom hälsa och träning.

Vad heter Oscar Jöback på Instagram?

På Instagram heter han @oscarjoback.