Penny Parnevik i tårar efter händelsen med barnen – lämnar landet med Douglas: ”Lämnar alla”

Penny Parnevik har ett fullspäckat schema och bollar en hel del jobb med att vara trebarnsmamma. Nu berättar hon om ett tufft beslut hon tagit med barnen. 

Penny Parnevik och Douglas Murray

Tv-profilen, influencern och entreprenören Penny Parnevik blev mamma redan som 22-åring, då till sonen Atticus, som idag hunnit fylla fyra år. Sedan dess har hon fått ytterligare två barn, Pebble född 2021 och Achilles född 2023. 

Penny är uppväxt i Florida, USA och gjorde sig känd resan som ung i familjens realityserie ”Parneviks”. Trots att serien slutade sändas för flera år sedan har Penny och stått kvar i rampljuset. 

För några år sedan tog hon och maken Douglas Murray beslutet att lämna USA för att flytta över Atlanten och bosätta sig i Stockholm. 

Läs mer: Penny Parnevik avslöjar intima detaljen om äktenskapet med Douglas

Penny Parnevik och maken Douglas Murray med barnen Atticus och Pebble.

Penny Parnevik öppnar restaurang i Stockholm 

Trebarnsmamman har många järn i elden. Hon driver en framgångsrik podcast med sin syster Peg Parnevik och jobbar med sina sociala medier, där hon uppdaterar sina följare och toppar och dalar i sitt liv. Men nu har hon även tagit steget in i restaurangbranschen. 

Tillsammans med tidigare mästerkocksvinnaren Christin Kashou har Penny öppnat en restaurang i Stockholm under namnet ”Parken” som har inspiration från Medelhavet, Mellanöstern och Christins palestinska rötter.

Det är mästerkocksvinnaren som sköter det matrelaterade på restaurangen medan Penny är investerare.

”Det känns så mäktigt att ge sig in i restaurangbranschen. Efter att ha en vecka på sig att ändra en lokal till våran restaurang så känner jag redan en enorm respekt för alla i den här branschen. Framför allt är jag stolt över att göra det här med Christin. Hon är så proffsig och hardworking. Ser fram emot det här äventyret!”, har Penny tidigare sagt till Godare

Penny Parnevik i tårar efter händelsen med barnen 

Restaurangen ska enligt ägarna vara en barnvänlig plats dit alla är välkomna. Sedan ”Parken” öppnades i början på april har Penny publicerat en hel del på sitt Instagramkonto från restaurangen, och barnen verkar älska maten som serveras! 

Men nu berättar Penny att hon och familjen inte kommer kunna besöka ”Parken” på nästan en hel vecka. Hon och maken Douglas ska nämligen på semester! Och det är inte vilken resa som helst, det är makarnas första resa utan barnen. 

Resan, och främst att lämna barnen, väcker en hel del känslor hos Penny som visar upp ärliga bilder om den tuffa tiden. 

Hon skriver även ett inlägg om de splittrade känslorna att lämna barnen – men även glädjen att åka på semester med sin make. 

”Lämnar alla barn för första gången och mitt i panikångestattacken är jag superglad för att åka på semester med min man?!?! Jag är den där mamman nu som organiserade allt perfekt så att lämna känns lite bättre haha”, skriver Penny i ett inlägg på Instagram.