Penny Parneviks sluga drag mot barnen – så lurar hon dem

Trebarnsmamman Penny Parnevik delar öppenhjärtligt med sig av sitt vardagsliv med barnen och maken Douglas Murray. Nu delar hon med sig av ett knep om hur hon lurar barnen. 

Penny Parneviks sluga drag mot barnen.

Penny Parnevik blev mamma redan som 22-åring, till sonen Atticus, som idag hunnit fylla fyra år. Sedan dess har hon fått ytterligare två barn, dottern Pebble född 2021 och sonen Achilles född 2023. Hon är sedan 2019 gift med Douglas Murray och under corona pandemin tog familjen det stora steget att lämna USA för att bosätta sig i Stockholm. 

Penny är uppväxt i Florida, USA och blev känd resan som ung i familjens realityserie ”Parneviks”. Trots att serien slutade sändas för flera år sedan har en stor del av familjen stått kvar i rampljuset. 

Penny är idag tv-profil, entreprenör, influencer och poddare. Nyligen gav hon sig in i en helt ny bransch tillsammans med tidigare mästerkocksvinnaren Christin Kashou. Duon har nämligen öppnat en restaurang med namnet ”Parken” som har inspiration från Medelhavet, Mellanöstern och Christins palestinska rötter.

Penny Parnevik, Phoenix Parnevik och Philippa Parnevik, med Pennys barn Pebble och Atticus.

Läs mer: Penny Parnevik avslöjar intima detaljen om äktenskapet med Douglas

Penny Parneviks semester med Douglas

Nyligen berättade Penny att hon och maken skulle åka på sin första semester utan barn. Och det var med blandade känslor som Penny lämnade landet, delvis var hon glad för att få åka iväg ensam ihop med maken men hon var också väldigt ledsen över att lämna barnen i flera dagar. 

”Lämnar alla barn för första gången och mitt i panikångestattacken är jag superglad för att åka på semester med min man?!?! Jag är den där mamman nu som organiserade allt perfekt så att lämna känns lite bättre haha”, skrev Penny i ett inlägg på Instagram då. 

Men när Penny hunnit landa i känslorna såg det sannerligen ut som paret hade en underbar semester i Mexiko tillsammans! 

Penny Parneviks sluga drag mot barnen 

Penny och Douglas är nu tillbaka efter semestern och de är tillbaka till vardagen hemma i Stockholm, med familjens hektiska vardag kan det lätt bli en hel del att stå i när man har tre barn med starka viljor. 

På Instagram publicerade nyligen Pennys lillasyster Philippa en konversation mellan systrarna som visar hur Penny lurar sina barn för att få dem att sluta tjata. Den skämtsamma konversationen valde även Penny att återpublicera på sin egen story. 

”Jag kommer ringa dig, svara inte”, skriver Penny till sin syster. 

”Konstigt men okej”, svarar Philippa, varpå Penny förklarar situationen: 

”Atticus vill att jag ska ringa ett barn i hans klass för att leka, och jag sa: 'okej jag ringer mamman'”

”Du är så elak. Ska jag låtsas vara mamman”, svarar Philippa skämtsamt.