Pernilla Wahlgren avslöjar detaljer om sonens kärleksliv: "Lite svag för norskor"

Känner du igen den där känslan när du inte vill uttala dig om ditt kärleksliv, men har en mamma med över 700 000 följare på Instagram som sänder live och pratar om ditt kärleksliv? Då kan du eventuellt identifiera dig med Benjamin Ingrosso, vars mamma och syster nyss gav en hel del hintar om vem Benjamin dejtar.

Under en live som Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren hade på Instagram hintade de om Benjamin Ingrossos kärleksrelation med den norska influencern Frøya Winther.
Under en live som Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren hade på Instagram hintade de om Benjamin Ingrossos kärleksrelation med den norska influencern Frøya Winther.

Den ryktade romansen mellan artisten Benjamin Ingrosso och den norska influencern och småbarnsmamman Frøya Winther har pågått i månader. Under denna tid har det publicerats bilder och videor på sociala medier där de syns umgås tillsammans i Stockholm, i Oslo, men också i Pernilla Wahlgrens nya hus i Marbella.

Frøya Winther om relationen med Benjamin Ingrosso

Men att den eventuella romansen åtminstone går åt rätt håll valde Frøya Winther att uttala sig om alldeles nyligen. I en intervju med den norska tidningen Dagbladet berättar Winther att relationen rullar på.

– Det går väldigt bra. Vi har det bra, berättade Frøya Winther då.

Läs mer: Benjamin Ingrossos ryktade flickvän Frøya Winther om Pernilla Wahlgren: "Älskar"

Pernilla Wahlgren om Benjamin Ingrossos kärleksliv: "Svag för norskor"

Men nu väljer inte bara den ena parten av det ryktade Ingrosso-Winther paret att berätta om relationen, utan även mamma Pernilla Wahlgren.

Under en livesändning som Pernilla har på sin Instagram tillsammans med dottern Bianca Ingrosso pratar de om olika dialekter, varpå de kommer in på det norska språket. Och på tal om det norska språket kommer de att tänka på att Benjamin ju faktiskt har ett extra öga för just norskor.

– Vi älskar norrmän, både jag, Bianca och särskilt Benjamin. Han är lite svag för norskor, säger Pernilla Wahlgren under en livesändning på tisdagskvällen som Familjeliv tagit del av.

Bianca Ingrosso fyller i:

– Han gillar ju norska tjejer, säger hon med glimten i ögat.

Pernilla och Bianca hintar om Benjamins relation med norska Frøya

Benjamin Ingrosso, som tidigare under livesändningen befann sig i samma rum som Pernilla Wahlgren, smet sakta med säkert ur bild och spenderade istället en lite längre tid på toaletten.

En som däremot var delaktig i liven på ett eller annat sätt var ingen mindre än självaste Frøya Winther. Under samtalet om Benjamins intresse för just norskor i allmänhet, och kanske en specifik norsk kvinna i synnerhet, kommenterade hon nämligen två skrattande emojis.