Pernilla Wahlgren lämnar Christian Bauer – efter orden från Theo Wahlgren: "Smörar"

Ett samtal från Theo Wahlgren gör att ett bråk mellan Pernilla Wahlgren och Christian Bauer bryter ut. Läs mer här!

Christian Bauer och Theo Wahlgren.

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, gifte sig i december 2023. Tillsammans har de totalt sex barn då Christian har två barn från två tidigare förhållanden och Pernilla har fyra barn från två olika förhållanden. 

Pernilla Wahlgren har tidigare uttalat sig om sina barns pappor, Emilio Ingrosso och Joachim Lennholm. Relationen mellan Pernilla och ex-männen har inte alltid varit bra, men idag ser det annorlunda ut: 

– Det finns no hard feelings längre även om jag kanske inte tycker att de har betett sig rätt. Men jag går inte runt och är arg eller ledsen längre. Det är så jäkla härligt, har Pernilla tidigare sagt i ett avsnitt av podcasten "Wahlgren & Wistam". 

Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren.

En av Christian Bauers ex-fruar heter Lottie Bauer. När Pernilla Wahlgren hade träffat Christians ex för första gången berättade hon om mötet i en av Bianca Ingrossos vloggar:

– Jag träffade Christians ex häromdagen. Hon var så gullig, säger Pernilla i videon. 

Chritian Bauer har dottern Caroline ihop. Dottern Smilla har han tillsammans med sitt ex, Lena Stigamo

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren.

Men sedan 2023 är det alltså Pernilla och Christian som är gifta, och 2024 väntar ytterligare ett bröllop – ett bröllop som de har planerat för fullt för den senaste tiden. Men bröllopsplaneringen går inte riktigt som planerat, i alla fall inte enligt Christian. 

I ett avsnitt av "Wahlgrens värld" får tittarna se hur Pernilla Wahlgren och Christian Bauer försöker planera sitt kommande bröllop, men de stöter på flera problem på vägen – och det hela slutar med att de börjar bråka och Pernilla går därifrån. 

Pernilla Wahlgren.

Mitt i planeringen ringer Pernillas telefon, och det är hennes yngsta son Theo Wahlgren som ringer och ber om att få bli sjukanmäld till sin sista lektion. Varför? Han har ont i ryggen, berättar han. 

– Oj vad han smörar med dig, säger Christian när Pernilla svarat Theo att han ska komma hem så att hon får ta hand om honom. 

Christian tillägger:

– Det är väldigt viktigt att gå i skolan. 

Ursäkten från Theo tas inte emot så väl av Christian, och Pernilla ryter ifrån och menar att han inte bör lägga sig i då Theo inte är hans barn. 

Christian Bauer.

– Vet du vad, det kan du tycka hur mycket du vill för du är inte pappa till det här barnet, säger hon. 

Pernilla fortsätter uttrycka sina känslor i en synk: 

– Då blir det ännu mer irritation när jag märker att han blir irriterad för att jag är snäll mot mitt yngsta barn. 

Frustrationen växer hos dem båda, och det hela slutar med att Pernilla lämnar Christian och bröllopsplaneringen och går därifrån. 

– Jag känner inte att jag är på ett bröllopsmöte, jag sitter här för att jag ska bli tyglad och uppfostrad av min blivande man, säger Pernilla i en synk i "Wahlgrens värld". 

Pernilla Wahlgren lämnar Christian Bauer mitt under bröllopsmötet.

Avsnittet går att streama på Max och sänds på Kanal 5 torsdag 27 juni.