Pernilla Wahlgrens nya ord om exen Emilio Ingrosso och Joachim Lennholm: "Så jäkla härligt"

Artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren har fyra barn från två av sina tidigare relationer. Idag är hon lyckligt gift med Christian Bauer men har också nått den punkt då hon har en fin relation till sina ex-partners. 

Emilio Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Joachim Lennholm.

I december 2023 gifte sig Pernilla Wahlgren, 56, med Christian Bauer, 58. Paret hade då varit tillsammans i omkring tre år och förlovade i ett år. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.

Både Pernilla och Christian har varit gifta tidigare. Christian med Lottie Bauer och Pernilla med Emilio Ingrosso

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso.

Pernilla Wahlgren har även varit i ett längre förhållande med Joachim Lennholm. Ex-paret har sonen Theo Wahlgren ihop. 

Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren.

Varit bitter 

Men hur ser Pernilla Wahlgren på sina tidigare relationer? I ett avsnitt i sin podcast "Wahlgren & Wistam" förklarar hon att det fanns en tid efter uppbrotten då hon kände sig bitter. 

– Jag kommer ihåg att när jag var som ledsnast då höll jag på att bli bitter. Bitter när jag såg kära par, bitter när jag såg kärleksscener på tv. Jag var tvungen att stänga av. Jag larade inte av att se lyckliga par eller lyckliga familjer. Jag vill inte vara en bitter person som går runt och är avundsjuk på andra som lever det liv som jag inte har just nu. 

Orden om ex-relationerna 

Idag känner hon helt annorlunda, och känslan gentemot sina ex har också förändrats: 

– Jag skulle kunna äta middag med alla mina ex och ha mysigt med dem. Inte sex, säger Wahlgren skämtsamt i avsnittet och fortsätter: 

– Men förstår du. Det finns no hard feelings längre även om jag kanske inte tycker att de har betett sig rätt. Men jag går inte runt och är arg eller ledsen längre. Det är så jäkla härligt.

Glädjen över att kunna umgås med Emilio Ingrosso 

Nyligen publicerade Pernilla Wahlgren ett inlägg på Instagram där hon beskrev sin lycka över att hon idag kan umgås med sina barns pappa, i det här fallet Emilio Ingrosso, trots att det deras förflutna. 

"Det finaste man kan ge sina barn. Att mamma och pappa / farmor och farfar trots allt vatten som runnit under broarna är vänner och kan tillbringa värdefulla stunder tillsammans med sina älskade barn och barnbarn..!", skriver hon i inlägget.