Pernilla Wahlgren om kritiken mot sin uppfostran av Theo: "Skrämmande"

Pernilla Wahlgren berättar i ett podcast-avsnitt om gången då hennes beslut att ta med sin son Theodor Wahlgren på turné kritiserades.

Pernilla Wahlgren berättar om kritiken hon fick för att ta med sin son Theo på turné.
Pernilla Wahlgren berättar om kritiken hon fick för att ta med sin son Theo på turné.

Allsångsledaren, artisten och skådespelaren Pernilla Wahlgren har tre barn med ex-maken Emilio Ingrosso som de flesta nog känner till: Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso.

Tillsammans med Joachim Lennholm har Pernilla även en son vid namn Theodor Wahlgren, ofta kallad Theo. Theo är 17 år och mindre känd än sina halvsyskon.

Pernilla med sina barn 2016.
Pernilla med sina barn 2016.

Pernilla Wahlgren: "Han är med sin mamma"

I ett avsnitt från den 26 november av podden "Wistam & Wahlgren", som Pernilla driver tillsammans med Sofia Wistam, berättar tv-personligheten om kritiken hon fick när hon tog med Theo på turné när han fortfarande var ett litet barn.

– När jag var på turné så skrev de 'varför tar du med honom? Han ska vara hemma och sova i sin egna säng' och 'varför sover han i turnébussen? Finns det inga bilbälten?'".

Pernilla anser att uppfostran och barn är ett känsligt ämne och att det är "lite skrämmande och lite tråkigt" med andra mammor som tror att de vet bäst.

– Han är med sin mamma, han är med mig och han mår bra, säger Pernilla i podden.

Lästips: Pernilla Wahlgrens avslöjande – det har hon gjort i handfatet på SVT 

Läs mer: