Pernilla Wahlgrens besked: Redo att ta nästa steg med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren är mitt uppe i bygget av sitt nya hus på Lidingö. Men ska hon verkligen bo i det där stora huset alldeles ensam? Nu berättar hon om sina tankar kring att flytta ihop med sin pojkvän, Christian Bauer.

Pernilla Wahlgren är redo att bjuda in Christian Bauer till sitt hem – på riktigt.
Pernilla Wahlgren är redo att bjuda in Christian Bauer till sitt hem – på riktigt.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit tillsammans i ett och ett halvt år. Relationen har rullat på och paret har varit bekväma med att bo på olika adresser – tills nu.

Pernilla Wahlgren: Vill flytta ihop med Christian Bauer

I ett avsnitt av "Wahlgrens värld" berättar Pernilla att hon är redo att ta nästa steg och låta Christian flytta in.

– Jag vill bo med honom. Jag vill inte att han ska bo någon annanstans, säger Wahlgren under en lunch hon har med ett gäng tjejkompisar, som visas i avsnittet.

Men att svara ja på den frågan har inte varit helt enkelt, berättar Wahlgren. När Christian själv ställer frågan om att flytta ihop vill hon nämligen inte säga ja, berättar hon. Men när hon pratar om det med sina tjejkompisar blir svaret annorlunda.

– Att du sitter och säger att du vill bli sambo, det är ju galet, inflikar Hanna Hedlund under samtalet om Pernillas nya sambotankar.

Pernilla Wahlgren: Vill inte kalla Bauer för sambo

Pernilla Wahlgren som levt som singel i många år har också blivit väldigt bekväm med att bo just själv, men de tankarna har sakta med säkert ändrats – åtminstone litegrann – sedan hon blev tillsammans med sin Bauer.

– Han kommer nog bo bäst hos mig, absolut. Men måste vi kalla det för sambo? Vi kan kalla det för särbos ändå, tillägger Pernilla Wahlgren.

"Wahlgrens värld" avsnitt 7 säsong 12 går att streama på discovery+ torsdag 13 oktober och sänds på Kanal 5 torsdag 27 oktober klockan 20:00.