Polisen tvingades ingripa – efter sonens vilda fest i Sofia Wistams hus

Sofia Wistams son fyllde nyligen 18 år och bjöd in till en rejäl fest. Och det gick minst sagt vilt till – så vilt att polisen kom till platsen.

Sofia Wistams yngsta son har fyllt 18 år

Sofia Wistam har varit verksam som populär programledare sedan 1990-talet då hon gjorde barnprogramskarriär som karaktären Soff-i-propp på TV4 och sedan dess har hon stått kvar i rampljuset. Idag jobbar hon som programledare i både tv och radio, driver sitt eget smyckesföretag, jobbar med sina sociala medier och driver den populära podcasten ”Wahlgren och Wistam” tillsammans med Pernilla Wahlgren

Tv-profilen är sedan 2003 gift med Magnus Wistam och tillsammans har de två gemensamma barn, Texas och Lennox. Sofia har även dottern Sindy och sonen Kid från två tidigare relationer.

Nyligen fyllde Sofias yngsta son Lennox 18 år, och ville givetvis fira den stora dagen med pompa och ståt. Vilket han gjorde genom att bjuda in sina vänner till en stor fest i familjens hus på Lidingö. För bara några veckor sedan såldes villan för sanslösa 26 miljoner kronor.  

Och det blev en rejäl fest. I ”Wahlgren och Wistam” berättar Sofia om den vilda festnatten. 

Sofia Wistam med sönerna Texas och Lennox 2012.

Sofia Wistam om sonens vilda fest 

I det senaste avsnittet berättar Sofia att familjens flytt motiverade henne till att låta sonen ställa till med fest, eftersom de börjat tömma huset på möbler. De röjde undan hela nedervåningen, täckte för alla fönster och hyrde in ett rejält ljudsystem och en bartender som kunde servera den nyblivna 18-åringen goda drinkar. 

Och när alla förberedelser var klara lämnade Sofia och Magnus huset och sonen Kid fick stanna kvar för att hålla i ställningarna. Kid är dessutom en framgångsrik DJ och spelade musik under kvällen. 

Och det blev en riktigt lyckad kväll. När Sofia och Magnus kom hem på morgonen efter möttes de av ett bombnedslag. 

– Sedan kom vi tillbaka nästa dag...Alltså den synen när vi öppnade ytterdörren. Oh my god! Man kan summera att det var en lyckad fest, herregud. Det var ett sådant bombnedslag, det var ingenting som hade gått sönder så det var ju bara att städa egentligen. Men her-re-gud vad det hade festats, säger Sofia i podcasten. 

Polisen tillkallades till Sofia Wistams hus 

Sofia fortsätter berätta att festen blivit så högljudd att polisen kommit till platsen. 

– Kom polisen undrar du? Ja, kanske de gjorde för att det var lite hög volym. De var faktiskt jättegulliga, och det är klart att de gör sitt jobb och kollar när det är fester så. Men Kid var ju nykter och han var här och DJ:ade. 

Hon fortsätter: 

– De sa bara till: ”stäng fönstren och tänk på grannarna”. Så det gick ju bra. 

Vidare förklarar Sofia att huset inte tog skada av festen, och skämtar om att de nya ägarna inte behöver oroa sig.