Rolf Lassgård har tre barn – så ser de ut idag 

Skådespelaren Rolf Lassgård har tre barn tillsammans med sin ex-fru Birgitta Lassgård. Spana in dem här! 

Rolf Lassgård.

Den folkära Rolf Lassgård har skådespelat i massvis med uppskattade filmer som "En man som heter Ove", "Jägarna", "Min store tjocke far" och "Min pappa Marianne". 

Har tre barn med Birgitta Lassgård 

Utanför karriären har Rolf Lassgård, både genom åren och idag, ett rikt familjeliv. Han är nämligen tre barn tillsammans med sin ex-fru, Birgitta Lassgård. 

Skilde sig 2021

Rolf och Birgitta gifte sig 1982. 2021, efter att ha varit gifta i nästan 40 år, valde de att skilja sig. 

– Det är inga konstigheter. Vi har levt otroligt länge tillsammans och det här är något vi har kommit fram till tillsammans. Vi har valt att gå skilda vägar, men är fortfarande vänner. Och vi har tre fantastiska barn ihop och tre finfina barnbarn så det finns liksom ingen konflikt här på det sättet, sa han då till Gefle Dagblad

Idag är Rolf Lassgård tillsammans med en kvinna vid namn Beatrice. 

Birgitta Lassgård och Rolf Lassgård.

Rolf Lassgårds tre barn har alla vuxit upp, och en av dem har faktiskt provat på sin pappas yrke. Spana in hur Ida, Hanne och Anton ser ut här! 

Rolf Lassgårds dotter Ida 

Rolf Lassgårds äldsta barn heter Ida. Hon är 41 år, har själv två barn och arbetar som fastighetsmäklare. 

Rolf Lassgårds dotter Hanne 

Rolf Lassgårds yngsta dotter heter Hanne. Hon är 37 år och förra året flyttade hon från Sverige till Colombia. Detta gjorde hon med sin make David, som hon startat en nätbutik för kaffe tillsammans med. Även Hanne Lassgård har två barn. 

Rolf Lassgård och Hanne Lassgård.

Rolf Lassgårds son Anton 

Rolf Lassgårds yngsta barn heter Anton. Han är 30 år och har faktist provat på sin fars yrke. Anton Lassgård var med i den norska tv-serien "Dag" från 2015, och faktum är att även Rolf Lassgård var med i den serien. 

Anton Lassgård och Birgitta Lassgård.