Så gör Pernilla Wahlgren och Christian Bauer med ekonomin: ”Mina pengar”

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer blev ett par 2021och har sedan dess blivit, sambos och gift sig, men det finns en sak de inte delar: ekonomin. Nu berättar Pernilla om upplägget. 

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren gifte sig i smyg i december 2023.

Det var under våren 2021 som Pernilla Wahlgren och Christian Bauers kärlekssaga inleddes. Paret träffades via gemensamma vänner som hade sagt till dem båda att de borde träffas och gå på dejt. Det hela dokumenterades i ”Wahlgrens värds” och tittarna fick följa en nervös och pirrig Pernilla som dök upp på dejten. Och det slog uppenbarligen gnistor på dejten och kort därefter blev Pernilla och Christian ett par. 

Mycket har hänt sen den pirriga första dejten i mars 2021 och paret har hunnit bli sambos, de förlovade sig 2022 och i slutet av 2023 gifte de sig i smyg! 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i smyg 

Bröllopet var en intim tillställning där enbart den närmsta familjen närvarade, och det var endast brudparets närmsta vänkrets som visste om det hela. Några dagar efter att bröllopet ägt rum delade hon den glada nyheten på sociala medier men en bild på brudparet där de kärleksfullt tittar på varandra. 

"So this just happened….!", skrev Pernilla på Instagram då. 

Egentligen var planen att Pernilla och Christian skulle gifta sig i Marbella någon gång under 2024. Men de valde att gifta sig innan dess eftersom ”tiden går så fort och livet är skört”. I podcasten ”Wahlgren och Wistam” har hon berättat att paret ändå hade varit tvungna att gifta sig lagligt i Sverige.

– Då kände jag så här: ”Ska vi inte bara samla familjen?”. Alla är hemma nu, mamma och pappa brukar vara i Spanien på vinterhalvåret, syskonen samlade, vi har fått en ny liten medlem i familjen. 

– Jag vill ändå att alla ska vara tillsammans på mitt bröllop, fyra generationer och så sa jag: ”Ska vi inte göra ett vinterbröllop?”.

Från bilderna att döma var bröllopet vackert som en saga och Pernilla och Christian fullkomligt glänste. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer sa ja till varandra i Lidingö kyrka.
Det nygifta paret!
Bilderna från bröllopet var sagolika.

Pernillas ord om ekonomin med Christian 

Pernilla och Christian är alltså, numera man och hustru och har sagt ja till att dela livet tillsammans. Men det finns fortfarande en sak som de inte delar: ekonomin. 

I ett avsnitt av Pernillas podcast ”Wahlgren och Wistam” kommer duon in på just ekonomi, då Sofia Wistam är sugen på att köpa en soffa utan maken Magnus vetskap och hon ber då om vännens råd. 

– Har ni någon deal att ni frågar varandra? Om ni verkligen vill köpa någon stol eller en soffa, en väska. Frågar du Christian ”Är det okej för dig”?, undrar Sofia. 

Varpå Pernilla säger att hon och Christian inte har de problemen då de inte delar ekonomi och besluten om inköp till hemmet tar hon utan att fråga honom. 

– Vi har ju inte delad ekonomi, så jag gör ju lite vad jag vill med mina pengar, säger Pernilla och fortsätter: 

– Jag tycker det är kul att bolla med honom och så där. Men jag menar, inredningen till det här hemmet var bestämt sedan innan. Köper jag något till hemmet frågar jag inte honom om lov. Utan jag bara kommer hem.

Lästips: Pernilla Wahlgrens miljonbolag – så mycket tjänar hon 

Lästips: Pernillas fästman Christian Bauer: Barn, ex, lön och jobbet på Ica