Så stor är ålderskillnaden mellan Kishti Tomita och maken Souleymane

Kishti Tomita, som varit jurymedlem i "Idol" i flera år, är gift med en man vid namn Souleymane Toure. Är du nyfiken på att veta hur stor åldersskillnaden det är mellan dem? Läs mer här!

Kishti Tomita och Souleymane Toure har varit ett par i nästan 13 år.
Kishti Tomita och Souleymane Toure har varit ett par i nästan 13 år.

Just nu syns Kishti Tomita i tv-rutan varje fredag, då som jurymedlem i succéprogrammet "Idol". Hon tog plats i juryn första gången 2004, men slutade det uppdraget 2007. Tio år senare gjorde hon comeback och sitter än idag som jurymedlem tillsammans med Alexander Kronlund, Anders Bagge och Katya Mosally.

Kishti Tomita 60 år

Nyligen firade Kishti Tomia sin 60-årsdag, närmare bestämt den 19 november. Födelsedagen uppmärksammades på flera håll, och på sin egen Instagram tackade hon för alla fina grattishälsningar: 

"TACK FÖR ALL KÄRLEK OCH UPPVAKTNING. 60 NYA SWEET 16."

Kishti Tomita: "Satsar på att leva i ytterligare 50-60 år"

I en intervju med Aftonbladet berättade Kishti Tomita om hur det känns att fylla 60:

– Det är så klart inte kul att livet tågar på, men jag satsar på att leva i ytterligare 50-60 år. Mamma blev 98, så jag tänker att man kan köra på till 110 eller 120, sa hon till tidningen.

Så stor är åldersskillnaden mellan Kishti Tomita och Souleymane Toure

För omkring 13 år sedan träffade Kishti sin make Souleymane Toure. Men hur stor är egentligen ålderskillnaden mellan det fina paret? 

Souleymane Toure är född den 18 september 1983, vilket gör honom till 40 år 2023. Han är alltså 20 år yngre än sin fru, Kishti.

Varit gifta tidigare

Visste du att de dessutom varit gifta en gång tidigare? Förra gången de var äkta makar var det år 2013. Paret skilde sig 2017, men har nu alltså hittat tillbaka till varandra. 

Lästips: Allt du vill veta om Kishti Tomita: Ålder, längd och så mycket tjänar hon

Läs mer: