Så träffade Pernilla Månsson Colt maken – var i en annan relation: ”Trassligt” 

SVT-profilen Pernilla Månsson Colt har levt tillsammans med maken Stellan i över 25 år. Nu berättar hon hur de träffades och om den struliga starten i relationen. 

Pernilla Månsson Colt och maken Stellan har varit ett par i över 25 år.

Vi känner Pernilla Månsson Colt som programledaren för flera populära SVT-program, bland annat ”Antikrundan”, ”Husdrömmar” och Nobelfesten. 

Hon är just nu högaktuell med den tolfte säsongen av ”Trädgårdstider”, där hon har varit med sedan start. 

Pernilla Månsson Colt var programledare på Nobelbanketten 2023.

Bakom den storartade framgången på SVT, lever Pernilla Månsson Colt ett lyckligt familjeliv tillsammans med maken Stellan Colt. De har varit gifta i 25 år och träffades en gång i tiden på jobbet. 

Läs mer: Pernilla Månsson Colt: Partner, barn och så mycket tjänar hon

Pernilla Månsson Colt blev kär i kollegan 

I en intervju med Icakurriren berättar Pernilla om hur hon och maken träffades och det var kärlek vid första ögonkastet. Men det fanns ett problem – de båda var i en annan relation. 

– Vi gjorde en fredagsunderhållning som hette Centralen och han spelade trummor i husbandet. Jag hade komplex, de var Malmös coolaste musiker och jag kände mig som en landsortstjej. Men så dök Stellan upp. Han hade fräknar, superlockigt hår och såg jätteglad ut. Jag tror jag blev smällkär på en gång, säger Pernilla Månsson Colt till tidningen. 

Stellan Colt och Pernilla Månsson Colt

Trassliga starten i relationen 

Pernilla och Stellan ställdes inför en rad hinder i början av relationen som de var tvungna att ta itu med. De båda var i en relation och dessutom hade Stellan två barn. 

Men någon ånger över hur det blev finns inte över huvud taget. Idag har de varit gifta i över 25 år och lever ett lyckligt liv ihop. Och har sedan den turbulenta starten aldrig blickat tillbaka.

– Starten blev trasslig men i år har vi varit gifta i 25 år så det var väl meningen. Vi bröt inte upp våra relationer lättvindigt och i onödan, säger Pernilla.

De fick snabbt en son och efter tio år en till!