Pernilla Månsson Colt: Partner, barn och så mycket tjänar hon

Pernilla Månsson Colt är programledaren som både syns i och ligger bakom flera populära SVT-program. Här har vi samlat information om programledarens barn, make, längd, och om hur mycket hon tjänar. Det och mycket mer hittar du här!

Här kan du läsa mer om Pernilla Månsson Colt!

Pernilla Månsson Colt, 56, är under våren 2024 aktuell med en ny säsong av Trädgårdstider, där hon medverkar tillsammans med Adam Aamann, Malin Persson och John Taylor.

Här kan du läsa mer om programledaren Pernilla Månsson Colt!

Pernilla Månsson Colt: Föräldrar och syster

Det finns inte mycket information om Pernilla Månsson Colts föräldrar. Däremot har hon tidigare berättat om sin uppväxt i tidningen Hemtrevligt, och då uttryckt att hon växte upp med en pappa som sällan var hemma och en mamma som gjorde tvärtom:

– Min mamma var hemma när jag var riktigt liten. Min pappa var alltid ute och reste. Jag gick aldrig på fritids. Jag har en syster som är rätt jämnårig, vi lekte mycket med varandra och bråkade och konkurrerade.

Pernilla Månsson Colt har en yngre syster vid namn Gabriella Månsson Hammond, som är nyss fyllda 52 år.

Pernilla Månsson Colt: Barn

Pernilla Månsson Colt har två barn: Gabriel och Noel. Hon har dessutom två bonusbarn: Leopold och Linnea.

Gift med maken Stellan Colt

Pernilla Månsson Colt är gift med musikern Stellan Colt. Paret har två gemensamma barn, tidigare nämnda Gabriel och Noel.

Pernilla och Stellan gifte sig 1999 i Mosjö kyrka i Örebro.

Pernilla Månsson Colt med maken Stellan Colt.

Var bor Pernilla Månsson Colt?

Pernilla Månsson Colt bor i ett parhus i Malmö.

Pernilla Månsson Colt: Längd

Många undrar hur lång Pernilla Månsson Colt är. Den exakta siffran finns det inga offentliga uppgifter om, men av bilder att döma ser hon ut att vara en bit kortare än sin man Stellan Colt, samt kortare än sina kollegor i Trädgårdstider. Hur mycket det säger om exakt hur lång Pernilla Månsson Colt är låter vi vara osagt.

Från vänster: Trädgårdstiders Pernilla Månsson Colt, Malin Persson, John Taylor och Tareq Taylor. Till höger: Pernilla Månsson Colt gifter sig med Stellan Colt 1999.

Hur mycket tjänar Pernilla Månsson Colt? 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Familjeliv tagit del av hade Pernilla Månsson Colt en fastställd förvärvsinkomst på 1 262 600 kronor under 2022. Delat på årets tolv månader blir det en månadslön på omkring 105 000 kronor

Pernilla Månsson Colt: Sjukdom

Under 90-talet drabbades programledaren av sjukdomen alopecia areata – fläckvis håravfall som Pernilla Månsson Colt fick till följd av för mycket stress.

Producent för Antikrundan

Pernilla Månsson Colt är producenten bakom det omåttligt populära SVT-programmet Antikrundan, som programleds av Anne Lundberg.

På sociala medier uttrycker Månsson Colt ofta sina tankar om programmet:

Har programlett Melodifestivalen

Visste du att Pernilla Månsson Colt varit programledare för Melodifestivalen? Året var 1995 och Månsson Colt och hade inte ens hunnit fylla 30 år innan hon fick sitt genombrott som programledare i nämnda Melodeifestivalen. Idag är Pernilla Månsson Colt bland annat programledare för SVT:s Husdrömmar.

Vad heter Pernilla Månsson Colt på Instagram?

På Instagram heter Pernilla Månsson Colt: @pernillamc.

Pernilla Månsson Colt: Podd

Pernilla Månsson Colt står bakom podden Trädgården med Pernilla och John. Podcasten driver hon med sin kollega från Trädgårdstider, John Taylor. Podcasten görs av Sveriges Radio.