Steffo Törnquist om hustruns krav innan giftermålet: Förlorat miljoner

TV4-programledaren Steffo Törnquist har varit gift med Caroline Törnquist sedan 2008. Äktenskapet verkar till synes gå som tåget, men vägen till själva giftermålet var inte helt spikrak.

Steffo och Caroline Törnquist har varit gifta sedan 2008.

Det är när Steffo Törnquist gästar "Fördomspodden", som leds av Emil Persson, som han berättar att giftermålet med nuvarande hustrun kom med vissa krav.

Persson uttrycker att en av hans fördomar är att paret Törnquists äktenskapsförord "sitter där det ska", varpå Törnquist bekräftar att fördomen stämmer.

– Det får jag tacka min begåvade hustru för. Hon är familjerättsjurist, hon jobbar med sådant, förklarar Steffo i avsnittet.

Steffo Törnquist om hustrun Carolines krav

Han berättar att han, under sina 66 år på jorden, har haft en hel del förhållanden som inte slutat speciellt väl. Steffo beskriver det som att han "gått på minor" – något som fick till följd att Caroline Strömquist, tidigare Laurin, ställt krav på sin då blivande man:

– Jag har ju gått på minor genom åren. Jag är ju rätt så gammal och har haft några relationer och gjort bort mig i samtliga sammanhang. Men min hustru sa att om vi ska flytta ihop och gifta oss så är det en akt av kärlek att vi reglerar allting på papper så som vi vill ha det, annars blir det som lagen säger och det kanske inte alls är så som vi vill ha det.

Läs även: Nour El Refais pik i Steffo Törnquists kommentarsfält: "Töser..."

Förlorat pengar efter uppbrott

Steffo Törnquists så kallade "minor" som han tvingats tacklas med i samband med sina tidigare uppbrott har enligt honom själv inneburit att han förlorat mycket pengar, eller "miljoner" som han själv uttrycker det.