Nour El Refais pik i Steffo Törnquists kommentarsfält: "Töser..."

Steffo Törnquist är igång med bössan, cigarren och korven i högsta hugg – något han delar med sig av på sin Instagram. En som också är på hugget är Nour El Refai, som läxar upp följare i Steffos kommentarsfält.

Nour El Refai ger sig in i Steffo Törnquists kommentarsfält och poängterar att cigarrer och korvar, det är inte bara för män, utan även något som "töser" kan ta för sig av.

Årets jakt är i full gång och en som viltdjuren kan räkna med då är programledaren och den jaktintresserade Steffo Törnquist, 66, som flitigt delar med sig av händelser från sina jaktsessioner på Instagram. Bland äventyren som delas av Steffo finns bland annat historien om när programledaren var med om en jaktolycka.

Den här gången är det inte bara "jakt-Steffo" som är igång, utan också "finsmakar-Steffo". För förutom att programleda och jaga har Steffo Törnquist ett stort intresse för mat, dryck och inte minst: Cigarrer.

Steffo Törnquists äter korv och röker cigarr under jakt

Under måndagen publicerade Steffo en bild från ett jakttorn där han sitter och spanar efter djur i naturen. På bilden syns inte bara en bit av ett gevär och jakttornet han sitter i, utan även en, som han själv benämner den som, "asgod korv" samt en cigarr.

Bland kommentarerna syns följare hylla både cigarren och korven, som är av Steffos eget varumärke. En av Steffos följare benämner korven och cigarren som "manliga godsaker" – något som komikern Nour El Refai inte håller med om att det är.

Nour El Refai läxar upp följare på Steffo Törnquists Instagram

Nour El Refai, som även hon åtminstone har haft ett intresse kring jakt, poängterar att korv och röka, det är inte bara något som män håller på med.

"Ölkorv å cigarrer är för töser också!", kommenterar El Refai under Törnquists bild, varpå den tidigare nämnda följaren svarar:

"Självklart! Nu skäms jag nästan."