Tacoparet väntar sitt andra barn – första orden om bebislyckan: ”Längtar”

Sofia Lindhe och Anton Pehrson hittade varandra i SVT:s ”Gift vid första ögonkastet” och blev Tacoparet med hela svenska folket. Nu avslöjar paret att de väntar sitt andra barn.

Tacoparet väntar sitt andra barn.

SVT:s långkörare ”Gift vid första ögonkastet” är programmet där två okända människor träffar varandra för första gången framme vid altaret för att sedan förklaras de man och hustru. Efter det börjar resan till att lära känna varandra. 

Under åren är det flera som hittat sitt livs kärlek i programmet – medan andra par splittrats. Ett av paren som blev en riktig tittarfavorit är Sofia Lindhe och Anton Pehrson, som hittade varandra i programmet 2020. På grund av deras kärlek till tacos blev Sofia och Anton Tacoparet med hela svenska folket. 

Det blev ett lyckligt slut för makarna som sedan dess hållit ihop och idag är föräldrar till dottern Liv. De har även hunnit gifta sig en andra gång.

Gifte om sig efter programmet 

Under hösten 2023 gick paret ut med att de gift sig igen – men denna gång för kärlekens skull. På Instagram visade de upp bilder från bröllopet 

"WOW vilken helg! Vi gjorde det igen men den här gången med garanterad chans till romans!", skrev Sofia då. 

Väntar sitt andra barn – första orden om bebislyckan  

I en video på Instagram meddelar paret ytterligare ett glädjebesked. Paret väntar nämligen sitt andra barn tillsammans. I videon visar Sofia upp gravidmagen och bilder på ultraljudet. 

”Oj, vad vi längtar efter dig!”, skriver Sofia till inlägget. 

Kommentarsfältet fylldes snabbt med lyckönskningar och gratulationer till paret och det kommande tillskottet i familjen. 

”Ja SOM vi längtar”, skriver Kalle Norwald, sexolog i ”Gift vid första ögonkastet”  

”Så fantastiskt! Vi längtar så efter ert tillskott och er. Liv kommer bli en fantastisk storasyster och som vi redan vet är ni fantastiska föräldrar”, hälsar Stina Lindberg Thunberg från programmet. 

”Åh vad underbart! Grattis”, skriver en följare. 

”Underbart. Varmt grattis till hela familjen”, kommenterar en annan. 

Lästips: 

50 kluriga och roliga gåtor för barn – perfekt för sommarens bilresor

Sommarlov på SVT 2024 sändningstider, artister och programledare