Tareq Taylors okända koppling till Hanna Hedlund avslöjad: ”20 år sedan”

Tareq Taylor och Sofia Ståhl har varit ett par sedan 2022. Nu avslöjas en koppling mellan dem och ett annat kändispar. 

Tareq Taylor och Hanna Hedlund.

Under våren 2022 gick kändiskocken och tv-profilen Tareq Taylor och hälsoprofilen Sofia Ståhl ut med att de var ett par. Men även innan de gick ut och offentligt bekräftade relationen hade rykten florerat ganska länge. 

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra, förklarade Tareq Taylor för Aftonbladet då.  

Ganska exakt ett år senare meddelade paret att de skulle ta det stora steget och bli sambos. Sagt och gjort, Tareq sålde sin lägenhet i Malmö för att flytta upp till huvudstaden och Sofia sålde sin lägenhet. Tillsammans köpte de ett hus utanför i Nacka utanför Stockholm. 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor 2022.

Sofia Ståhls avslöjande om första dejten med Tareq

Sofia och Tareq träffades i ett jobbsammanhang men blev inget mer än så vid tiden. Ett tag senare fick de kontakt igen och kärleken växte fram. 

I en frågestund på Instagram har Sofia tidigare givit mer detaljer om första dejten med stjärnkocken. Under en frågestund på Instagram svarade hon på frågan vad Tareq bjöd på för mat första gången: 

”Oj, det var en hel meny jag aldrig kommer glömma. Han lagade mat i en evighet inför första dejten”

Sofia och Tareqs okända koppling till Hanna Hedlund och Martin Stenmarck

I samma frågestund får Sofia en fråga om hennes och Tareqs gemensamma hus och där avslöjar hon att huset tidigare ägts av ett av Sveriges kändaste par. 

”Hur stort är erat hus? Hur mycket ska ni bygga ut?”, frågar en nyfiken följare.

”Det är ett litet hus som var en sommarstuga från början. Kuriosa är att Martin Stenmarck och Hanna Hedlund ägde det för typ 20 år sedan.”, skriver Sofia. 

Vidare förklarar Sofia vad de har för planer med huset och att de ska bygga en övervåning samt bygga ut det nuvarande planet. Addera en gäststuga och en stor trädgård.