Sofia Ståhl avslöjande om första dejten med Tareq Taylor: ”Skakig…”

Sofia Ståhl berättar i en frågestund på Instagram om hur första dejten var med Tareq Taylor – och vad han lagade för mat. 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor offentliggjorde sin relation våren 2022.

Under våren 2022 gick kändiskocken och tv-profilen Tareq Taylor och hälsoprofilen Sofia Ståhl ut med att de var ett par. Men även innan de bekräftade relationen hade rykten florerat ganska länge. 

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra, förklarade Tareq Taylor för Aftonbladet då. 

Ganska exakt ett år senare meddelade paret att de skulle ta det stora steget och bli sambos. Sagt och gjort, Tareq sålde sin lägenhet i Malmö och Sofia sålde sin lägenhet och tillsammans köpte de ett hus utanför i Nacka utanför Stockholm. 

Nu är de inte bara sambos, de har även startat gemensamma jobbprojekt, en föreläsning med temat relationer. 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor

Sofia Ståhl och Tareq Taylors familjelycka

Både Sofia och Tareq har barn från tidigare förhållanden. Sofia har dottern Edith och Tareq dottern Ellen. Paret har däremot inga gemensamma barn och enligt dem själva är det inte något de vill.

Tareq Taylor och dottern Ellen 2023.

“Utifrån här och nu och hur jag känt de senaste fyra åren så är min bebisfabrik stängd. Jag har fått mitt barn. Längtan efter fler finns inte.”, har Sofia tidigare skrivit på sin blogg.

Men tidigare i år fick de ändå en bebislycka i familjen. Det var nämligen Sofias syster Linnea, som blev mamma för första gången. På sina sociala medier visade Sofia upp bilder från när hon och Tareq träffade familjens nykomling för första gången.

"Här är från första gången vi träffade lilla hjärtat och både jag och Tareq smälte. ", skrev Sofia Ståhl på sin blogg.

Sofias avslöjande om första dejten med Tareq

Innan Sofia och Tareq blev ett par jobbade de ihop och det var så de träffades första gången. Men efteråt hade de ingen mer kontakt. 

– Det var inte kärlek vid första ögonkastet. Vi träffades i ett tråkigt konferensrum första gången. Sedan var det ganska gemensamt om vem som tog det första steget, har Sofia tidigare berättat för Hänt

Nu ger Sofia däremot mer detaljer om första dejten med stjärnkocken. Under en frågestund på Instagram får hon frågan vad Tareq bjöd på för mat första gången. Hon svarar: 

”Oj, det var en hel meny jag aldrig kommer glömma. Han lagade mat i en evighet inför första dejten”

Hon fortsätter: 

”Knackig film som skickades till kompisen precis innan jag skulle gå”

I videon, som inte har något ljud, bär hon en svart klänning med öppen rygg och visar upp sin vackra håruppstättning. 

Sofia visar upp vad hon hade på sig under första dejten med Tareq.