Therése Lindgren: "Inga planer på att skaffa barn"

Influencern och entreprenören Therése Lindgren känner sig vilsen, berättar hon i podcasten "Värvet". En bidragande faktor till den känslan är att hon inte har några planer på att skaffa barn:
– Jag vet inte riktigt vad man gör resten av livet om man inte har barn, säger hon.

Therése Lindgren har inga planer på att skaffa barn, berättar hon i en podcastintervju.
Therése Lindgren har inga planer på att skaffa barn, berättar hon i en podcastintervju.

Influencern och entreprenören Therése Lindgren, 34, har över en miljon följare på Youtube och ett likvärdigt följarantal på sin Instagram. Hon lever tillsammans med fästmannen Anders Vesterlund, samt ett flertal olika djur. Nu delar hon med sig av sina tankar kring att välja att inte skaffa barn:

– Jag saknar förebilder som inte har barn, säger hon i en intervju.

Vet inte i vilken riktning hon vill gå

I podcasten "Värvet", som programleds av Kristoffer Triumph, berättar Therése Lindgren att hon inte riktigt vet i vilken riktning hon vill gå, varken privat eller i arbetslivet:

– Nu längtar jag inte riktigt efter något för jag vet inte riktigt vad framtiden har i sitt sköte, säger Therése Lindgren.

Therése Lindgren: "Inga planer på att skaffa barn"

Men en sak är hon säker på – hon har inga planer på att skaffa barn.

– Jag förstår att det är många som skaffar barn i den här åldern, kanske för att man känner sig redo men också för att man är redo för förändring. Sen är det såklart många som har barnlängtan givetvis , säger Therése Lindgren i podcasten och fortsätter:

– Men att jag inte har barn och inga planer på att skaffa barn är också en bidragande orsak till den här vilsenheten. Jag saknar förebilder som inte har barn, så jag vet inte riktigt vad man gör resten av livet om man inte har barn.