Tuva Novotny öppnar upp – därför håller hon och Alexander Skarsgård sin relation hemlig

Skådisparet Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har en kärleksrelation i det dolda. Nu berättar Novotny varför de valt att lämna sitt privatliv bakom kulisserna. 

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård.

Förra året kom beskedet att Tuva Novotny, 44, och Alexander Skarsgård, 47, blivit föräldrar till en liten pojke. Det är Alexander Skarsgårds första barn och Tuva Novotnys tredje. 

På Bilden: Tuva Novotny och Pia Tjelta. Tuva Novotny var gravid när hon gick på Elle-galan 2022.

Nicolai Bjerrum Lersbryggen är pappa till ett av Tuva Novotnys barn 

Men den största delen av sitt privatliv håller Tuva Novotny för sig själv. Genom åren har det kommit fram att Nicolai Bjerrum Lersbryggen, som hon var tillsammans med under några år, är pappa till ett av hennes tre barn, Ella. 

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har en son ihop 

Sedan 2023 står det som sagt klart att Alexander Skarsgård är pappa ett av Tuva Nuvotnys barn, och de har varit ett par under flera år. Men mycket mer än så har de två skådespelarna valt att inte dela om sin relation. 

Alexander Skarsgård.

Vill hålla sin relation privat 

Anledningen ska enligt henne själv vara att hon inte tror att hon skulle mäkta med konsekvenserna, berättar Novotny för Ica-kuriren inför premiären av serien "Allt om Eva" som hon spelar huvudrollen i. 

– Det finns ett talesätt om att ”bjuder du in till bröllop, så får du också vara beredd på att bjuda in till begravning”, säger Tuva till tidningen och fortsätter:

– Jag har stor respekt för alla som kan ha en sådan öppenhet och ändå orka med livet. Men själv vet jag inte om jag är stark nog för det.