Varningen under Pernilla Wahlgrens bröllopsplanering: "Nya barnbarn på gång" 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer hade tänkt gifta sig sommaren 2023 men tvingades flytta fram sitt bröllop till följd av att familjen skulle bli större i samma veva. Men hur enkelt är det egentligen att synka ett bröllop med samtliga familjemedlemmar i familjen Wahlgren-Ingrosso-Bauer? 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit förlovade sedan december 2022 och planen var till en början att gifta sig redan i år, närmare bestämt under sommaren 2023. 

Men mitt under bröllopsplaneringen som skedde tidigare i år kom Pernilla Wahlgren på att hon ju skulle bli farmor i samma veva. Hon blev därför tvungen att tänka om, vilket framgår i ett avsnitt av "Wahlgrens värld". Men beslutet att flytta fram bröllopet är något som en av hennes nära vänner inte är helt nöjd med. 

Skulle gift sig 2023

I det tredje avsnittet i den nya säsongen av "Wahlgrens värld" får tittarna hänga med på när Pernilla och hennes två vänner Jennifer och Sanna diskuterar det kommande giftermålet mellan Pernilla och Christian. 

När den blivande bruden, mitt under bröllopsdiskussionen, inser att de måste tänka om kontrar hennes vän Jennifer med en liten uppmaning gällande familjen Wahlgren-Ingrosso-Bauer. 

– Men gud jag har glömt en jätteviktig grej. Oliver får barn i augusti, jag måste ju vara hemma då, utbrister Pernilla Wahlgren i avsnittet.

Läs merOliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown har fått barn – visar nyfödda bebisen

"2024 kan det vara nya barnbarn på gång"

Men vad för fler stora händelser kan dyka upp under de perioder som finns föreslagna för bröllopet? Ja, det är en fråga som vännen Jennifer tar upp under samtalet med Pernilla:

– Får jag säga så här Pernilla, i augusti 2024 då ska Benjamin ha barn och Bianca. Min poäng är bara är bara att 2024 kan det vara nya barnbarn på gång, och Christian kanske får barnbarn. 

Pernilla Wahlgren blev farmor till Oliver Ingrossos och Zoe-Fay Browns son Kalí i början av september 2023. Något bröllop mellan Pernilla och Christian har ännu inte ägt rum.