Bianca Ingrossos ord efter upptäckten av positiva graviditetstestet: "Inte riktigt överens"

Bianca Ingrosso berättar om sitt positiva graviditetstest och förklarar omständigheterna kring det. Läs mer här!

Bianca Ingrosso berättar om aborten.

Bianca Ingrosso, 28, och Phillipe Cohen, 29, hade ett av-och-på-förhållande under flera års tid. Men sommaren 2022 tog relationen slut på riktigt, detta efter en del stormiga år tillsammans.

Bianca har tidigare berättat varför relationen tog slut, och då sagt att de inte var "varandras stöttepelare":

– Jag och Phillipe var ju inte de... jag sträckte ju mig till andra när jag ville prata ut, sa Bianca när hon gästade podcasten Inga beiga morsor och tillade:

– Det var ju därför vi gled ifrån varandra så mycket också. Vi var liksom inte varandras stöttepelare.

Bianca Ingrosso gjorde abort 2020

Under 2020 blev paret gravida, detta trots att Bianca gick på p-piller. Processen och Biancas mående skildrades i Wahglrens värld, men för att förtydliga det hela valde Bianca efter en tid att beskriva situationen i ett inlägg på Instagram:

"Även fast jag gick på p-piller så skedde det som gjorde att vi fick gå igenom en enormt jobbig period med mycket känslor, tvivel, svåra beslut och hormoner för min del (den sista punkten gäller mig) Vi hade även som par en jobbig period och det är något som kan behövas tas i åtanke. Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig & Phillipe. ", skrev hon i inlägget.

Upptäcker positivt graviditetstest

När Bianca Ingrossos deltar i Youtube-programmet I badrumsskåpet kommer aborten på tal igen. När programledaren tillika frisören Emelie Johansson går igenom vad som finns i Ingrossos badrumsskåp kommer ett positivt graviditetstest fram – ett test som leder dem in på aborten.

Det visade sig nämligen att testet var flera år gammalt.

– Vet du vad det här är? Det är från när jag var gravid och så ville jag ju inte göra abort. Men jag gjorde det. Men den här kommer jag behålla, säger Bianca Ingrosso och håller upp testet.

När Bianca får frågan om det var med Phillipe bekräftar hon att så var fallet och poängterar att de hade skilda åsikter kring huruvida de skulle behålla barnet eller ej:

– Vi var inte riktigt överens där, säger Bianca i avsnittet.

Bianca Ingrossos familjeplaner

När Bianca var yngre kände hon sig stressad kring att bli förälder tidigt. Men idag har hon inte samma känslor kring det, utan tänker lite mer blir det så blir det. Däremot poängterar hon att hon väldigt gärna vill ha barn någon gång, gärna flera stycken.

– I hela min barndom har jag sagt fem, säger hon och berättar att hon idag hade känt sig nöjd med ett par-tre stycken.

Läs mer: Nour El Refais stora miss – trodde positivt graviditetstest var coronatest