Nour El Refais stora miss – trodde positivt graviditetstest var coronatest

När Nour el-Refai fick ett positivt gravidbesked misstog hon testet för att vara ett covidtest – och menar att hon är "covid-fuckad".

När Nour el-Refai fick ett positivt gravidbesked misstog hon testet för att vara ett covidtest – och menar att hon är "covid-fuckad".

I ett avsnitt av "Nours poddelipodd och Henrik" berättar Nour el-Refai för sin sambo och poddpartner, Henrik Schyffert, om när hon nyligen misstog ett graviditetstest – som visade positivt – för att vara ett coronatest.

Det hela skedde när hon fick ett sms från en kompis som hon inte träffat på länge. Sms:et innehöll en bild på ett positivt covidtest, trodde Nour.

Förstod inte att kompisen var gravid

I Nour El Refais svar till kompisen beklagade hon det positiva testet och skrev att "det förmodligen inte är så farligt". Konversationen ska ha fortsatt på samma spår. Nour hejar på och säger att " vad trist, det kommer nog gå bra ändå", samtidigt som kompisen inte riktigt förstår varför Nour förbarmar sig så pass mycket över det positiva testet.

Men plötsligt, efter ett flertal sms, förstår Nour att det ju var ett positivt graviditetstest på bilden, och inte ett covidtest.

– Det är ju en helt inte okej reaktion från en person, säger Nour i avsnittet.

– Den är oväntad, svarar Henrik Schyffert.

Läs mer: Gina Dirawis gravidbild får följarna att undra: "Är nog en gravidmage"

"Covid-fuckad"

Nour el Refai menar att hemmatester för covid och graviditet är så lika att det inte är så konstigt att man misstar det ena för att vara det andra.

Läs mer: Nour El Refai: Barn, graviditet, Instagram och Masked Singer

– Sen är man ju "covid-fuckad", så man ser ju covid överallt, säger Nour.

Senare förklarade hon sig för sin nygravida kompis, bad om ursäkt och gratulerade för graviditeten. Dock menar Nour att hon redan förstört allt i och med sin konstiga reaktion – att reaktionen på beskedet avgör hur stor betydelse personen i fråga kommer få ha i det kommande barnets liv.

Läs mer: Bianca Ingrossos ord efter upptäckten av positiva graviditetstestet: "Inte riktigt överens"