Efter avslöjandet: Ciara Zelmerlöws gravidbilder får följarna att häpna

Ciara Zelmerlöw är inte bara en viking utan också trebarnsmamma. Nu delar hon med sig av bilder från en av sina graviditeter som får följarna att tappa hakan.

Förra veckan avslöjade Ciara Zelmerlöw att hon under flera veckor haft en stor hemlighet för sin man Måns Zelmerlöw – och hela svenska folket.

Det var nämligen hon som gömde sig bakom den stora vikingadräkten som stått på scen, vecka efter vecka, i det populära programmet Masked Singer.

Måns Zelmerlöw i chock efter Ciaras avslöjande

Avslöjandet chockade inte bara tittarna och Måns Zelmerlöw i egenskap av både partner och panelmedlem, utan också parets två äldsta barn.

Under helgen publicerade Måns, som är bonuspappa till Archie och biologisk pappa till Albert, en video som visar barnens minst sagt stora förvåning när de fick reda på att det var deras egen mamma som stått på scen och sjungit som en turkos, lurvig viking.

Ciara Zelmerlöw berättar om tiden i "Masked Singer"

Efter att fredagens avsnitt sänts har Ciara publicerat flera olika inlägg där hon berättar om sin resa och de känslor som den resulterat i.

"Utan tvekan, det bästa "jobbet" någonsin någonsin någonsin.", skriver hon i ett av inläggen.

"Kommer jag någonsin sluta posta om Masked Singer Sverige? Troligen inte.", skriver hon i ett annat.

Måns och Ciara Zelmerlöws barn fyllde fem

Men faktum är att hon faktiskt nog en liten paus i Masked Singer-inläggen och flikade in med ett helt annat ämne, nämligen sin sons födelsedag.

Måns och Ciaras äldsta gemensamma son Albert fyllde nämligen hela fem år under onsdagen.

För att ta sig tillbaka till dagen då Albert kom till världen publicerade hon ett inlägg med flera olika bilder där hon visar sig själv som höggravid.

Delar bilder på sin gravidmage

Men det är inte bara Ciaras gravidmage som syns bland bilderna, utan även Måns Zelmerlöws mage – i ett till synes utspänt läge.

"Tiden flyger iväg"

Bilderna har på Ciara Zelmelöw som gravid har fått följarna att häpna. Varför? De kan inte förstå att det redan gått fem år sedan Albert föddes. Du kan spana in inlägget nedan!

"Hur är det fem år!!"

"Fem år. Jag kommer ihåg dessa bilder. Tiden flyger iväg."