Efter skilsmässan – Casper Janebrink väntar barn med nya flickvännen

Casper Janebrink ska bli pappa för tredje gången. Det avslöjar han bara månader efter att han meddelade att han och ex-frun, Helena Janebrink, gått skilda vägar.

Tidigare i år meddelade Casper och Helena Janebrink att de går skilda vägar. Nu väntar Casper Janebrink barn med nya flickvännen, Therese Andersson.
Tidigare i år meddelade Casper och Helena Janebrink att de går skilda vägar. Nu väntar Casper Janebrink barn med nya flickvännen, Therese Andersson.

Det var i februari i år som Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, meddelade att de valt att gå skilda vägar. Detta efter 23 år och två barn ihop.

"Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner", skrev Casper Janebrink på Instagram då.

Casper Janebrink och Therese Andersson väntar barn

Nu berättar Arvingarna-sångaren att han har en ny flickvän, Therese Andersson, 33. Paret väntar dessutom sitt första barn i september.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger han till Expressen och tillägger:

– Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev. Jag är glad och lycklig. Det ska bli jättespännande.

Casper Janebrink har barnen Alice, 18, och Felix, 16, tillsammans med Helena Janebrink. Nu väntar Casper sitt tredje barn tillsammans med Therese Andersson.