Julia Franzen om barnplaner och öppet förhållande med Bingo Rimer: "Gravid i höst"

Kärleken mellan Julia Franzen och Bingo Rimer spirar, trots att de har ett distansförhållande efter Franzens flytt till Marbella. Nu svarar hon både på frågan om när hon planerar att bli gravid och om hon och Rimer har ett öppet förhållande eller ej.

Julia Franzen avslöjar om hon och Bingo Rimer har ett öppet förhållande eller ej, samt om när hon vill bli gravid och skaffa barn med Bingo.

Det var på Instagram Story som Julia Franzen tog tillfället i akt för att svara på några frågor om henne och pojkvännen Bingo Rimer.

Julia Franzen om hon har öppet förhållande med Bingo Rimer

Rimer ska tidigare ha sagt att han vill ha ett öppet förhållande, vilket får följarna att undra: Har Bingo Rimer och Julia Franzen ett öppet förhållande eller inte?

Under en frågestund svarar Julia Franzen på frågan: "Har du och Bingo ett öppet förhållande?"

"Nej varför skulle han vilja ha det?", skriver hon och hänvisar till en bild på sig själv i underkläder.

Hon tillägger:

"Nej men när han insåg hur bra man kan ha det med sin partner ändrade han sig med det."

Julia Franzen: Då vill jag bli gravid och få barn med Bingo Rimer

Hon fick även svara på en fråga som återkommer frekvent under hennes frågestunder. Det följarna är nyfikna på handlar om när hon och Bingo planerar att skaffa barn:

"När ska du och Bingo skaffa ett kärleksbarn?"

Julia Franzen väljer att ge två svar på den frågan – ett svar ges utifrån henne själv och det andra baseras på vad ett medium tror.

"Enligt Bingos medium är jag gravid i höst. Enligt mig typ om ett år? Är väldigt redo nu egentligen men vill lära känna Bingan lite mer först.", skriver hon.

Det återstår helt enkelt att se vems magkänsla Bingo Rimers och Julia Franzens "kärleksbarn" väljer att gå på.