Melinda Jacobs avslöjar bebislyckan med E-type: "Vilken sekund som helst"

För några månader sedan kom Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson med ett riktigt lyckobesked: De väntar sitt första gemensamma barn. Under fredagen kom gravida Melinda Jacobs med ännu ett glädjande besked.

E-type-Melinda-jacobs-barn-gravid-flicka
E-type och Melinda Jacobs blir när som helst föräldrar till en liten flicka.

Det var i augusti förra året som Melinda Jacobs och Martin "E-type" Erikson väntar barn tillsammans. Barnet är Melinda Jacobs fjärde barn och E-types första, något den blivande pappan känner stor glädje över:

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, sa han till Aftonbladet efter gravidavslöjandet.

Melinda Jacobs: "På fredag"

Och nu har det blivit dags. Melinda Jacobs är höggravid och kan föda vilken sekund som helst, något hon berättar om i det senaste avsnitt av podcasten "Familjärt", som hon har tillsammans med John Valencia och Johan Larsson.

– Jag siktar på den här veckan. Den här veckan ska bebis ut. När det här sänds på fredag, då har jag fött, säger hon i avsnittet.

Lästips: Följarnas oro efter bilden från E-types och gravida Melinda Jacobs hem: "Livsfarligt"

"Vilken sekund som helst"

I ett inlägg på Instagram skriver Melinda Jacobs:

"Nu kommer vår efterlängtade lilla flicka vilken sekund som helt."

Vi håller tummarna för att allt går eller har gått bra och säger stort grattis till familjen Jacobs-Erikson!