Michaela Forni är gravid – väntar sitt andra barn med Damon

Michaela Forni och Damon Foroozesh väntar sitt andra barn tillsammans. I podcasten "Nu börjar livet" berättar Forni om graviditeten och delar med sig av sina tankar kring att skaffa ett syskon till sonen Dante.

Michaela Forni är gravid. Hon och sambon Damon Foroozesh väntar sitt andra barn tillsammans.
Michaela Forni är gravid. Hon och sambon Damon Foroozesh väntar sitt andra barn tillsammans.

Influencern och entreprenören Michaela Forni, 33, är gravid med sitt andra barn. Det avslöjade hon på sin Instagram under söndagen.

"Bebis på väg", skriver Forni i inlägget där hon även visar upp gravidmagen.

Michaela Forni och Damon Foroozesh väntar sitt andra barn

Michaela Forni och sambon Damon Foroozesh har sonen Dante, 3, sedan tidigare, men bestämde sig nyligen för att de ville utöka familjen. I måndagens avsnitt av podcasten "Nu börjar livet", som Michaela Forni har med influencern Rebecca Stella, delar gravida Forni med sig av tankegångarna kring graviditeten.

Forni berättar att det tog ett tag för henne att bli gravid med sin förstfödde – något som fick henne att misstänka att det skulle ta lika lång tid att bli gravid igen.

– Det krävdes ganska mycket "effort" för att få Dante, säger hon i avsnittet och tillägger sedan:

– Det var inget som bara gick på ett kick. Så efter det var jag såhär "jag är en sån som har svårt att få barn och min resa kommer behöva planeras och ta längre tid än andras resor".

Inte självklart att bli gravid igen

Men att ens börja försöka skaffa ett till barn var inte helt självklart för Michaela Forni. I avsnittet delar hon med sig av tankarna och känslorna rörande just att gå igenom hela processen att skaffa barn igen, och berättar att hon till en början inte trodde att längtan efter ett till barn skulle uppstå. Men till slut växte längtan efter ett syskon till Dante fram och när hon väl bestämt sig för att försöka skaffa ett till barn visade det sig att det trots allt gick på ett kick.

– Jag har låtit min naturliga längtan växa fram och sen så hade jag ju då turen att bli gravid direkt, berättar Michaela Forni i avsnittet.

Vi säger stort grattis till Michaela Forni med familj!