Nicole Falciani är gravid – berättar om tuffa tiden

Influencern Nicole Falciani, 25, är gravid. På sina sociala medier delar hon med sig av bebislyckan, men också av den tuffa tid hon och pojkvännen gick igenom under graviditetens första tid.
– Jag var verkligen så rädd att det skulle vara ett missfall, säger hon i en Youtube-video.

Nicole Falciani är gravid och väntar sitt första barn med pojkvännen Adem Berisha.

Nicole Falciani och pojkvännen Adem Berisha väntar sitt första barn tillsammans. Falciani delar med sig av gravidnyheten i ett inlägg på Instagram där hon skriver:

"Hälften av mig och hälften av min favoritperson. Vi längtar efter att träffa dig."

Under söndagen publicerade influencern även en video på Youtube där hon berättar att de första veckorna av hennes graviditet varit tuffa.

– Jag har inte haft en lätt start på den här graviditeten, säger hon i videon.

Misstänkte missfall

Hon berättar att hon led av krampattacker under de första veckorna av graviditeten, vilket man först misstänkte berodde på utomkvedshavandeskap eller på att hon hade blod i livmodern. På ultraljuden syntes heller inget foster, vilket bidrog till att Nicoles gynekolog även misstänkte missfall.

Läs mer: Sofi Fahrman och Filip Engelbert har fått barn: "Vår kära son"

Nicole Falcianis bebislycka

Men efter lite tid kunde de blivande föräldrarna äntligen andas ut och se sitt barn för första gången.

– Jag är verkligen så glad. Jag hade inte vågat hoppas på det här för jag var rädd att bli ännu mer ledsen och besviken, säger hon i videon och tillägger:

– Men nu är det en liten bebis där inne som verkar leva och som verkar må bra. Det gör mig så glad. Jag var verkligen så rädd att det skulle vara ett missfall.

Nicole Falciani och Adem Berisha har varit ett par i snart två år.