Penny Parnevik om gravidspekulationerna: "Kommer säga om jag är gravid"

Influencern Penny Parnevik har under den senaste tiden mottagit en mängd kommentarer gällande om hon skulle vara gravid eller inte. Nu slår tvåbarnsmamman tillbaka mot gravidspekulationerna.

Tvåbarnsmamman Penny Parnevik slår tillbaka mot gravidspekulationer.
Tvåbarnsmamman Penny Parnevik slår tillbaka mot gravidspekulationer.

Nyligen rådde det total bröllopsyra i familjen Parnevik då Penny Parnevik, 25, och Douglas Murray, 42, gifte sig. Bröllopet hölls på brudens farfars, Bosse Parneviks, herrgård i Åkersberga utanför Stockholm.

Paret har sonen Atticus, 2, och Pebble, 1, tillsammans.

Läs mer: Penny Parnevik och Douglas Murray har gift sig – igen

Penny Parnevik slår tillbaka mot gravidspekulationer

I sin senaste Youtube-video delar influencern med sig av sina tankar och känslor kring de kommentarer hon fått den senaste tiden. Bland hennes inlägg på Instagram har spekulationer kring om hon är gravid eller inte nämligen florerat.

– Det har varit så många på senaste som har kommenterat och frågat om jag är gravid, säger Penny Parnevik i videon.

Hon fortsätter att berätta att hon inte tar åt sig av kommentarerna och att hon inte bryr sig om hon ser gravid ut eller om någon tycker det, men menar på att det är konstigt att människor väljer att skriva en kommentar om det.

– Nu är jag inte gravid och vill inte vara gravid, tillägger hon.

Kan vara triggande

Men trots att Penny själv inte bryr sig särskilt mycket om gravidspekulationer höjer hon ett varningens finger då andra kan uppleva sådana kommentarer som triggande.

– Det är en konstigt kommentar och det kan vara triggande för väldigt många. Det skulle kunna ha varit triggande för mig, men jag har lärt mig efter lång tid. Jag kämpar med det, men har lärt mig att vara neutral till min kropp.

Penny Parnevik: Kommer säga om jag är gravid

Hon menar också på att hon kommer att berätta om hon blir gravid igen i framtiden, då det enligt henne är hennes jobb att dela med sig.

– Bara så att ni vet, kommentera inte sånt om ni tänkt det och när jag vill bli gravid igen som säkert är snart, efter bröllopet – vem vet, då kommer jag säga om jag är gravid för det är mitt jobb. Jag berättar allt för er, avslutar Penny Parnevik.