Penny Parnevik och Douglas Murray har gift sig – igen

I lördags gift sig Penny Parnevik och Douglas Murray i Åkersberga, omgiven av familj och vänner. Paret har varit gifta "på papper" sedan 2019.

Penny Parnevik och Douglas Murray har gift sig. Bröllopet ägde rum på Bosse Parneviks herrgård i Åkersberga utanför Stockholm.
Penny Parnevik och Douglas Murray har gift sig. Bröllopet ägde rum på Bosse Parneviks herrgård i Åkersberga utanför Stockholm.

Influencern Penny Parnevik, 25, har gift sig med hockeystjärnan Douglas Murray, 42. De vigdes på lördagen på Penny Parneviks farfar Bosse Parneviks stora herrgård i Åkersberga norr om Stockholm.

Penny Parneviks hemliga bröllop med Douglas Murray

Paret gifte sig på papper redan i maj 2019, då i San Fransisco, USA. Vid det tillfället var ingen övrig familj på plats.

– Ingen har någonsin sett det här förut, säger Parnevik i en Youtube-video där hon visar upp klipp från bröllopet som ägde rum för tre år sedan.

Läs mer: Så reagerade Jesper Parnevik på relationen mellan dottern och 17 år äldre vännen Douglas Murray

Penny Parnevik och Douglas Murray bröllop 2022

Nu har alltså paret gift sig tillsammans med vänner och familj. På Instagram visar bland andra Penny Parneviks pappa, före detta golfproffset Jesper Parnevik, upp en rad bilder från bröllopet.

På en av bilderna syns brudens far, storgråtandes, gå hand i hand med bruden, för att sedan mötas av en stor kram av brudgummen.

Influencern Penny Parnevik är bland annat känd för podden "Pillowtalk" som hon drev i fem år tillsammans med sin syster, artisten Peg Parnevik, fram till 2021. 2020 var hon även en av deltagarna i TV4:s "Let's dance".

Penny Parnevik och Douglas Murray har sonen Atticus och dottern Pebble tillsammans.