Pernilla Wahlgren till Christian Bauer: "Jag tror jag är med barn"

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit tillsammans i ett år nu. I det senaste avsnittet av Wahlgrens Värld avslöjar Wahlgren både det ena och det andra för sin pojkvän.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit tillsammans i ett år nu. I det senaste avsnittet av Wahlgrens Värld avslöjar Wahlgren både det ena och det andra för sin pojkvän.

I det femte avsnittet av "Wahlgrens Värld" hänger Pernilla Wahlgren, 54, hemma hos sin pojkvän, Christian Bauer, 56. I det aktuella avsnittet berättar Pernilla inte bara att hon köpt ett nytt hus i Spanien – hon avslöjar också en hel del otippade saker för Christian.

Christian Bauer bor i Åkersberga

Pernilla beskriver Christians hem som "en liten stuga ute på landet", men i själva verket bor han i Åkersberga utanför Stockholm. Hon berättar också att hon känner sig väldigt bekväm hemma hos honom, vilket syns då tittarna får se henne lägga sig ner under en filt i Christians soffa under tiden han lagar grönsakssoppa.

Läs mer: Petra Mede, 52, väntar sitt andra barn – på egen hand

Wahlgren till Bauer: "Jag tror jag är med barn"

Medans han står i köket och mixar alla ingredienser skrattar Pernilla till och skämtar om oljudet som mixern ger ifrån sig.

– Vill du gifta dig med mig? ropar hon, men får inget svar från sin stora kärlek.

Bauer mixar vidare och utbrister: "Nu börjar det hända grejer!"

– Jag tror jag är med barn, kontrar Pernilla med från soffan.

Läs mer: Bingo Rimérs avslöjande – om att bli pappa och morfar i samma veva

Men även den här gången blir hon utan svar från Christian. Istället ropar han: "Man tager det man haver".

– Jag har också en allvarlig könssjukdom som jag inte har berättat om. Den är enormt smittsam, säger Wahlgren skrattandes och ger upp försöken att få kontakt med sin pojkvän.

Ett roligt skämt som inte gav så mycket utslag på mottagaren, men Pernilla fick sig ett gott skratt i alla fall !