Pernilla Wahlgrens oro för dottern: "Måste unna sig"

Att ha mycket på sin agenda verkar gå i arv i familjen Wahlgren-Ingrosso. Bianca Ingrosso har idag ett flertal olika jobb på sina axlar, precis som sin mamma Pernilla Wahlgren alltid har haft med tre barn som hon uppfostrat själv, en som hon haft hos sig varannan vecka samt mycket helg och kvällsjobb. Nu växer Pernilla Wahlgrens oro för dottern, som i "Wahlgrens värld" berättar att hon har ångest till följd av sitt schema.

Pernilla Wahlgrens oro för Bianca Ingrosso växer.

Bianca Ingrossos karriär har skjutit i höjden de senaste åren. Yrket som influencer, realityprofil, ansiktet utåt för ett smink- och ett smyckesföretag och nu även som programledare för den egna talkshowen "Bianca". Ja, alla dessa åtaganden har bidragit till att hon inte riktigt händer med, något hon pratar om med sin mamma Pernilla Wahlgren i ett avsnitt av "Wahlgrens Värld".

Läs mer: Bianca Ingrossos ord om att bli mamma: Vill vara den bästa

Bianca Ingrosso om hektiska livet: "Ångest"

I avsnittet sitter Pernilla och Bianca och samtalar om sina hektiska scheman. Plötsligt utbrister Pernilla att hon inte kommer vara ledig någonting det kommande året, varpå Bianca fyller i med att även hon har ett späckat schema framöver.

– Jag har faktiskt ångest inför nästa år för jag är inte heller ledig. Det är typ en söndag i månaden, förklarar Bianca Ingrosso.

Läs mer: Pernilla Wahlgren avslöjar detaljer om sonens kärleksliv: "Lite svag för norskor"

Pernilla Wahlgrens stora oro för Bianca

Pernilla Wahlgren ifrågasätter då om Bianca Ingrosso verkligen får något andrum, och i en synk strax efter berättar Pernilla Wahlgren om oron hon känner för dotterns hektiska liv:

– Det jag känner med Bianca mest är att hon måste unna sig ledighet. Att bara vara ledig ibland. Stänga dörren och inte vara social hela tiden. Ibland bara få vara Bianca. Det är jätteviktigt.

Avsnittet går att streama på discovery+ torsdag 6 oktober och sänds på Kanal 5 torsdag 20 oktober klockan 20:00.