Dagens horoskop för föräldrar: Måndag 12 november

Dagens horoskop för föräldrar – hur ser din måndag 13 november med familjen ut?

Dagens horoskop för föräldrar – hur ser din dag med ditt barn ut?

Väduren (21 mars - 19 april)

Idag, Väduren, kan en spontan naturutflykt med familjen ge er alla en välbehövd paus från vardagens rutiner. Upptäck naturens underverk tillsammans och dela glädjen i att utforska och lära sig om den miljö som omger er.

Oxen (20 april - 20 maj)

Ditt praktiska sinne, Oxen, gör dig till en expert på att skapa ordning ur kaos. Idag är en utmärkt dag för att organisera ett familjeprojekt, kanske en trädgårdsaktivitet eller ett hantverksprojekt. Dina barn kommer att uppskatta att lära sig nya färdigheter samtidigt som de har roligt.

Tvillingarna (21 maj - 20 juni)

För dig, Tvillingen, är kommunikationen central idag. Varför inte starta en tradition av familjekvällar där varje medlem får dela en intressant historia eller en favoritbok? Detta uppmuntrar till samtal och stärker banden inom familjen.

Kräftan (21 juni - 22 juli)

Din känslighet, Kräftan, är en tillgång när det gäller att förstå dina barns behov. Ta dig tid att skapa en trygg och mysig plats där familjen kan samlas, dela tankar och känslor, och stärka er gemenskap.

Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Lejonet, låt din naturliga förmåga att inspirera lysa igenom idag. Engagera barnen i en kreativ aktivitet, som att skriva en saga eller måla en familjetavla. Ditt ledarskap i dessa aktiviteter kan skapa vackra minnen och lära barnen värdet av konst och kreativitet.

Jungfrun (23 augusti - 22 september)

Du, Jungfrun, med din kärlek till ordning och struktur, kan idag lära dina barn vikten av planering och målsättning. Skapa tillsammans en kalender för familjeaktiviteter eller en plan för kommande skolprojekt. Detta praktiska tillvägagångssätt ger dem värdefulla verktyg för livet.

Vågen (23 september - 22 oktober)

Idag, Vågen, är en utmärkt dag att fokusera på konfliktlösning inom familjen. Din förmåga att se saker från olika synvinklar kan hjälpa till att mildra små gräl och främja förståelse och samarbete. Ett familjeråd där alla får komma till tals kan vara givande.

Skorpionen (23 oktober - 21 november)

Din intensiva närvaro, Skorpionen, kan idag användas för att uppmuntra ärlighet och öppenhet i familjen. En kvällspromenad med djupa samtal kan ge en möjlighet att dela tankar och känslor på ett tryggt och stödjande sätt.

Skytten (22 november - 21 december)

Äventyret väntar, Skytten. Ta med familjen på en oväntad utflykt. Det kan vara något så enkelt som att utforska en ny del av staden eller en spontan naturvandring. Dina barn kommer att uppskatta din spontanitet och det äventyr ni delar.

Stenbocken (22 december - 19 januari)

Stenbocken, din dag är fylld av möjligheter att lära dina barn värdefulla livskunskaper. Kanske kan ni tillsammans ta itu med ett husprojekt eller planera framtida mål. Din praktiska inställning och förmåga att se det stora perspektivet är inspirerande.

Vattumannen (20 januari - 18 februari)

Vattumannen, din kreativa energi och innovativa tankar kan idag leda till en spännande och lärorik dag för hela familjen. Varför inte starta ett vetenskapsprojekt eller ett konstverk tillsammans? Din entusiasm för nya idéer smittar av sig.

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Som Fisk är du idag särskilt mottaglig för dina barns känslor. Använd denna förmåga för att skapa en lugn och helande miljö. En gemensam meditation eller avslappningsövning kan vara ett sätt att stärka banden och samtidigt ge alla en chans att varva ner.

Kan du inte få nog av horoskop?

Då finns det mycket härlig läsning som väntar på dig.

Här hittar du dagens horoskopveckans horoskopmånadens horoskop och årets horoskop.

Och om du vill lära dig mer om ditt stjärntecken, kan du läsa om det här!

Läs mer: