ANNONS: HP

Halloweenpyssel för en ryslig familjefest - Kreativa Karin tipsar!

Halloweenpyssel är roligt och utmanande och kanske lite spännande. För att göra det lite enklare har HP samarbetat med Kreativa Karin som tagit fram flera roliga och lite läskiga Halloween-mallar att starta pysslandet med. Dessa finns att ladda ned, skriva ut och börja använda utan kostnad via HP Printables.

Oavsett om ni bjuder in kompisar till en läskig fest eller rysmyser med familjen är det roligt att pyssla och skapa egna dekorationer. Halloween är både läskigt, roligt och mysigt – och ger alla en chans att klä ut sig själva och sin bostad. För att skapa extra mycket spänning har Kreativa Karin och HP tagit fram flera mallar som till exempel etiketter till läskflaskor, små häxor i papper och ett fint flaggspel med figurer. Perfekta att göra tillsammans - och så här gör ni!

Kusliga inbjudningskort
HP Printables hittar du kusliga inbjudningskort till Halloweenfesten. Halloween är en perfekt högtid att bjuda in nära och kära till en skrämmande och mysig fest. Kreativa Karin har gjort mallar till inbjudningskort där du bland annat kan välja mellan läskiga dödskallar, och söta spöken. Allt du behöver är en skrivare och en sax. Passa på att koppla din HP-skrivare till Instant Ink så får du hem nya skrivarpatroner innan de gamla har tagit slut och du får ett bekymmer mindre när det är dags att pyssla. För att fira Halloweens intåg får du dessutom 100 kr i rabatt om du startar en prenumeration. Läs mer och registrera dig här!

Bus eller godis-korgar - snabbt och enkelt
Halloween är en högtid för familjemys, trick or treat och massa godis. Låt barnen pyssla ihop egna godiskorgar av papptallrikar att använda vid trick or treat-rundan. Med Kreativa Karins mallar kan barnen skapa en egen godishink som ser ut som en lagom läskig pumpa.

Här hittar du fler mallar till roliga och kusliga Halloweenpyssel som Kreativa Karin har skapat!

Slipp skrivarstrul
Har du tänkt starta pysslet men kom på att du inte har bläck i skrivaren? Med Instant Ink – ett abonnemang för bläck och toner – får du leverans direkt till dörren utan att du behöver beställa. När nivåerna börjar bli låga i skrivaren skickar HP automatiskt ut nytt!

  • Bläcket i skrivaren har en tendens att ta slut vid de mest retliga tillfällen – typ mitt i ett pyssel. Men med HP Instant Ink, ett abonnemang för bläck och toner, säkerställer du att du alltid kan skriva ut när du vill. Instant Ink är supersmidigt för mig som skriver ut både i arbetet och när jag pysslar, säger Kreativa Karin.

Det kostar bara från 12 kronor i månaden och du sparar upp till 70 procent på bläck och 50 procent på toner jämfört med att köpa bläck i butik. Prissättningen baseras dessutom på antalet sidor du skriver ut – inte på antal patroner eller kassetter du använder. Det är enkelt att ändra storlek på prenumerationen - eller säga upp – abonnemanget och oanvända utskrifter överförs automatiskt till nästa månad!

Halloweenskelett på dörren
Låt barnen vara med och skapa en läskig stämning både inomhus och i trädgården, och vad är mer spännande än ett Halloweenskelett!? Skriv ut mallen och klipp ut delarna. Om ni vill kan ni färglägga de vita delarna innan ni fäster ihop dem med snöre eller metallklämmor. Ett tips är att hänga det på dörren, så att det blir ett riktigt benrangel som kan skrämma grannarna.

Halloweenhäxa i papper
Ett enkelt pyssel som du kan göra precis så läskigt som du vill är den lilla pappershäxan. Du kan välja att göra en skrämmande häxa med stor, krokig näsa och spindlar på kinderna. Eller så gör du ett gäng söta häxor och använder som bordsplacering på din Halloweenmiddag.

Här hittar du alla mallar!

Pysselpanik? Här är lösningen!