Anitha Schulman gör webb-tv i Mom Enough

Anitha 640
Anitha 640

Familjeliv är mest känt för det enorma engagemanget våra besökare visar i vårt stora forum. Bara förra veckan startades närmare tusen trådar och det har gjorts över 75 miljoner inlägg totalt genom åren!

Många av inläggen väcker känslor. Med start idag väljer vi därför att spinna vidare på den stora aktiviteten. I webb-tv-showen Mom Enough får tittarna höra kända personers tankar, funderingar och bekännelser om de ämnen som diskuteras i Familjelivs mest omsusade forumtrådar. För att ge ett annat perspektiv på föräldraskapet och dess utmaningar får vi också följa med Plan International och Anitha Schulman på deras gemensamma fältresa till Uganda.

– I mammavärlden på nätet är det uppenbart att inga ämnen är för små för att debatteras eller vridas och vändas på. I programmen får tittarna därför också följa med när vi pratar om samma ämnen med kvinnor och män i Uganda. Vi hoppas att det ska ge lite perspektiv på våra I-landsproblem, berättar Anitha Schulman.

Premiärprogrammet gästas av artisten och modeprofilen Emilia de Poret och programledaren Nisse Edwall, som tillsammans med Anitha och hennes sidekick Manne Forssberg pratar om curlingföräldrar. Varje tisdag under hösten kommer ett nytt avsnitt, och bland ämnena vi lyfter finns bland annat förlossningar, amning vs. ersättning, könsroller och föräldraskap, tonåringar och sex och mycket mer. Gäster i studion kommer bland annat att vara skådespelerskan Eva Röse, MMA-stjärnan Simon Sköld, debattören Cissi Wallin och superbloggaren Nicole Falciani.

Se alla avsnitt HÄR →