GREENWICH VILLAGE

Ebba och jag tog en dag i Greenwich Village. Gick massor trots att det var runt nollgradigt och blåste lite så var det skönt. Framåt eftermiddagen kom solen fram som faktiskt värmde lite. Vi började med Bleecker såklart. Köpte med oss cupcakes till hotellet senare. Var även in på Bookmarc där jag tänkte köpa med mig en stor bok  till vardagsrummet men insåg rätt snabbt att min väska var väldigt fullpackad redan så köpa ta den nästa gång.  Sedan gick vi längs hela Bleecker tills vi nådde Washington Square Park som jag tycker mycket om.  En selfie med triumfbågen i bakgrunden där man ser Empire State Building så fint i bågen. Ja, det skulle bli en sån selfie iallafall men vi missade bakgrunden. Haha! Sen fick vi Shake Shack-cravings och gick dit!  Sedvanliga cupcaken. På hotellet with a view.