Wahlgrens lyxhus i Spanien säljs – så mycket kostar det 

Pernilla Wahlgrens föräldrar, Christina Schollin och Hans Wahlgren, säljer sitt hus i Nerja. Spana in bilder på huset och se hur mycket det kostar här! 

Schollin-Wahlgren säljer sitt hus i Spanien!

Bor på Norra Lagnö 

Christina Schollin, 86, och Hans Wahlgren, 86, bor i ett hus på Norra Lagnö i Stockholms skärgård. Huset förekommer i Benjamin Ingrossos låt "Det stora röda huset", och beskrivs då som ett hus där familjen Wahlgren-Ingrossos levt och verkat i barndomen, inte minst på somrarna. Pernilla Wahlgren växte upp i huset, och hennes barn har spenderat alla sina somrar där. 

Där bor Christina och Hans kvar, och bara för ett par år sedan renoverade och uppgraderade de huset till att bli riktigt lyxigt. Ett gästhus lät byggas och en pool med ett härligt trädäck har även det uppkommit på tomten. 

Säljer Spanien-huset 

Paret har också ett hus i Nerja i Spanien. Men efter att ha bott i huset Casa Angel i 23 år har nu Christina Schollin och Hans Wahlgren bestämt sig för att sälja. Mäklaren, Notar Costa del Sol, skriver följande om bostaden på Instagram: 

"Denna härliga bostad erbjuder en stor trädgård med gräsmatta, fruktträd och blomster samt gott om plats för både utekök, matplats, en mindre pool och en stor härlig sittgrupp som lockar till avkoppling och umgänge under den spanska solen." 

Där har de även publicerat ett gäng bilder på huset man kan spana in . 

Så mycket kostar Christina Schollins och Hans Wahlgrens hus i Nerja 

Utgångspriset ligger på 349 000 euro, vilket blir omkring 4 miljoner svenska kronor.

Vad det hela landar på återstår att se!