• AMA68

    Kex med smulor

    Blir väl tråd fem-sex nånting och vi firade väl egentligen ettårsjubileum nu i augusti?

    Eftersom vi flera gånger sagt att gruppen är på bristningsgränsen vad gäller "medlemar" så döpte jag nya tråden lite kryptiskare så kanske den inte lockar lika mycket och vi slipper göra folk besvikna genom att avböja deras deltagande?

    Fridens flickor!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2006-11-29 23:53:20:
    Nya tråden: www.familjeliv.se/Forum-3-28/m14874034.html

  • Svar på tråden Kex med smulor
  • M73

    Vågar inte ropa hej riktigt ännu men nu har kanske hannah fattat vitsen med mat. Lyckats lura i henne lite olika hopkok bara det är smör i *S* och idag var det första gången hon fick nått som hon ville ha mer av. Päron och mangoburken från Nestle var poppis! Hurra! Hoppas att det fortsätter vara intressant!

  • jelena2

    Jag har precis pratat med Malin och vi tänkte fika på måndag i nästa vecka. Är det nån mer som har tid och lust?

    Typ kl.14 på...ehh...hmm...vet inte...nåt förslag?

  • timmerbacka

    Jelena,Malin å andra

    Jag kan tänka mig en fika på måndag. Ska va uppe på Sahlgrenska 15:30, hörcentralen.


    Våran lokala solstråle
  • Underbarson

    Vet inte om vi kan fika på mådag...ska på tandinfo på bvc 13.30 men det bör väl inte ta så lång tid....vart tänkte ni er?

  • timmerbacka
    Lovisa

    Jag va på en sån info och den tog 45-60 min...
    Hoppas er info är bättre än våran. Hon var verkligen inte bra på att informera! Drog mest upp saker som har med större barn,3 åringar att göra. Vem bryr sig? Våra är ju inte 1 år..
    Våran lokala solstråle
  • timmerbacka

    Var på dropin på BVC idag...Linus har inte vuxit någonting på 1 månad..men däremot gått upp liiiite i vikt..från 8,5 till 8,8 kg..tyckte hon var lagom för hans 72 cm...


    Våran lokala solstråle
  • Underbarson

    Nina, Linus rör ju på sig jättemkt så det är säkert därför han inte har gått upp så mkt. Tänk att Elias är över medel på vikt och medel på längd.

    Idag skulle han fotas och tänkte att han itne skulle dregla ner sin nya fina PoP tröja och hade på honom hakklappen tills det var 30 min kvar...vad gör han då...jo, dreglar som satan så det blev bilder med endast byxorna på. Sen när jag skulle klä på honom så drattade han ner från soffan med ansiktet först.

    Sen på ÖS så skrek han helt hysteriskt men det var nog för jag höll kroppen, sköterskan huvudet och läkaren som kletade äcklig bedövningsmedel under tungan. Själva klippet var helt ok...vilken dag det måste varit för honom

  • timmerbacka

    Ja, min vilda bebis är inte still ens när han sover..


    Våran lokala solstråle
Svar på tråden Kex med smulor