• AMA68

    Kex med smulor

    Blir väl tråd fem-sex nånting och vi firade väl egentligen ettårsjubileum nu i augusti?

    Eftersom vi flera gånger sagt att gruppen är på bristningsgränsen vad gäller "medlemar" så döpte jag nya tråden lite kryptiskare så kanske den inte lockar lika mycket och vi slipper göra folk besvikna genom att avböja deras deltagande?

    Fridens flickor!!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2006-11-29 23:53:20:
    Nya tråden: www.familjeliv.se/Forum-3-28/m14874034.html

  • Svar på tråden Kex med smulor
  • timmerbacka
    M73
    Deffenitivt den orsaken till era röriga nätter! Hört att de första är de jobbigaste...Linus har bara 2, vi får se hur fortsättningen följer. Snart 1 år med 2 tänder!! Pappa Kent påstår att han kommer ha en tandlös pojk...
    Våran lokala solstråle
  • M73

    Har varit väldigt gnöligt och vaknat mkt, skulle uppskatta om man fick lite mer sammanhängande sömn
    slipas tänderna av lite med tiden? fullt så här sylvassa kan de väl inte vara till de får permanenta tänder?

  • timmerbacka

    De är ju här vassa innan de växt upp ordentligt. Linus fick sin första tand för 2 månader sedan, nu är den mer i rätt storlek.


    Våran lokala solstråle
  • Underbarson

    Jelena...jättetuff tatuering...nu har du satt griller i mitt huvud ....

    Nina, vad trist med snörvel snörvel jämt och ständigt ...ta i träd men Elias är fortfarande superfrisk...

    Maria, jag vet exakt vad du menar med icke sammanhängande sömn...mmmm...men jag har nog börjat vänja mig...Elias har ju aldrig sovit sammanhängande och på tal om tänder...jag blev så glad när vi upptäckte hans första tand förra veckan men oj, den bredvid håller också på att komma upp...bara halvt steg efter den första och det känns. Lilla grabben har börjat bita på bröstvårtan rätt skarpt efter suget...mmm...fortsätter det så är det slut på tuttandet....

  • timmerbacka

    Är ganska glad att Linus valde sluta ammas innan han fick sina tänder...Men han "bet" ju ganska hårt med sin tandlösa gom ändå tyckte jag.

    Underbarson


    Jepp! Verkligen skit trist med snuva!! Man kan ju undra hur mycket det finns i en sån liten näsa???!! Men det ger sig tills han fyller hoppas jag!


    Våran lokala solstråle
  • Malin 1971

    Hejsan på er tjejer.

    Det kan nog stämma att det är de första tänderna som är jobbigast när de kommer. Så var det nog för Viktor i alla fall. När han fick de två första i nederkäken så hade han det riktigt jobbigt men när han fick de fyra tänderna i överkäken så verkade han inte alls ha speciellt ont av det.
    Viktor har bitit mig rejält ett par gånger, men peppar, peppar så har han inte gjort något på sista tiden. Tack och lov för det är ingen skön känsla!

    Underbarson, har ni det fortfarande jobbigt på nätterna? Jag fattade det som att det hade fungerat bra med SHN-metoden?
    Vår tillvaro har blivit betydligt bättre på nätterna. Sedan vi bestämde oss för att ta tag i situationen så har sömnen blivit så otroligt mycket bättre. Viktor vaknar kanske någon gång per natt och vissa nätter inte alls numera och det är ju en väldig skillnad från förr då han skulle tutta på mig hela nätterna igenom.
    Det var verkligen skitjobbigt de första veckorna men med facit i hand så var det absolut värt det. Jag skulle aldrig vilja gå tillbaka till det som vi hade förr. Den situationen var verkligen inte bra för någon av oss.
    Hoppas att det löser sig för er också.

    Må så gott allihop.

    Kramar från Malin o Viktor.

  • timmerbacka

    Sagt det förut x antal ggr...men IGÅR kväll så satte jag det på bestämdhet ..NU SKA Linus somna i egen säng!
    Så igårkväll satt jag bredvid hans säng mellan 19:45-21:00....28-30 ggr ställde han sig upp & grät,skrek!! Men till slut så var han så trött att han inte orkade längre.

    För några min. sedan somnade han på samma sätt igen..men denna gången tog det ca 30 min. Ställde sig upp 8 ggr!!

    Vet inte hur det kommer bli, men tanken är att han ska flytta in i eget rum. Men jag ville ha honom somna i egen säng först....

    Vi får se hur utvecklingen blir..


    Våran lokala solstråle
  • AMA68

    Vi har nog haft tur för Ville hade inga nämnvärda problem med sina bägge tänder.
    Lite kinkig och snuvig kanske men inget som jag kommer minnas om nån frågar om ett år?
    Inte bits han heller. *peppar, peppar, ta-i-trä*

    Sen det blev så kallt sover han dessutom jätebra så äntligen kan även jag se en fördel med vinter och kyla.

    Trevlig helg alla!!

  • Underbarson

    Elias har inga större problem med tänderna heller förutom att han bits..och fortsätter han så när dom övre kommer..ja då är det dags att säga bye bye till kväll/natt amningen med...

    Anna, idag kom tvn och sambon är helt salig..han har två polare här som skådar underverket och idag har vi köpt en ny soffa som kommer om 4-6 veckor...lagom som julklapp http://www.chillistore.se/e-handel.htm

Svar på tråden Kex med smulor