• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Se hit alla stockholmare ..

    Jag e ju nyinflyttad söder om stan o vet inte var närmsta stormarknad finns som man kan handla ifrån.. nån som vet.. vore ju väldigt bra o veta.. behöver åka o köpa billiga blöjor åt amira.. betalar inte 145kr för ett paket på ica här om d finns alternativ..

    så snälla hör av er om var närmsta icamaxi lr coop forum ligger om man bor söder om stan..
  • mossan

    får ångest över att jag inte ordnat lika stort kalas åt amira.. så börjar jag gråta lite över det också.. gråter som jag var gravid hela tiden nu.. hatar o ha mens.. hatar hatar hatar..

    amira var sjuk i vattkoppor när hon fyllde två ju o d blev inget speciellt.. min kusin var här o vi fikade tårta.. amira försökte blåsa ut ljusen på tårtan.. d minns hon om vi tittar på en bild av en tårta.. då visar hon hur hon skulle blåsa ut ljusen gullungen.. men hon var inte så sugen på o äta av den sen.. inte sugen på mkt alls..

  • mossan

    vanna- tack för kramen.. känner mig ju som en så oduglig mamma o som jag tjatar om så är jag så rädd att nån ska ta amira ifrån mig o sätta henne i fosterhem lr nåt.. o d skulle varken jag lr hon klara.. vi behöver varandra.. men ibland klarar jag inte allt gnäll bara.. o jag har ändå bara en..

    lär bli bättre nu när dagis är närmare.. men jag har gråtit så många gånger o flera kvällar nu över att hon ska byta dagis.. d e d sista av vårt gamla liv som försvinner bara o det e så tråkigt o så sorgligt.. iaf för mig.. amira var så nöjd på nya dagiset så o lekte o hade roligt.. o kramade bebisarna.. kändes ändå som att hon var för stor för o gå där på småbarn.. som om hon skulle hört hemma med  3 åringarna.. men hon är ändå bara 2 år även om hon beter sig i mkt som hon e äldre..

    har ni sett reklamen för barns dåliga matavanor?? den där mamman inte vill att hon ska umgås m den där typen.. o hon får värsta utbrottet på mamman o mamman liksom fjäskar o försöker släta över allt.. känner igen mig så i den mamman.. d var så jag var m amine.. han fick sådana där utbrott om man sa minsta fel.. o så försökte man fjäska o stryka medhårs för att han skulle vara snäll..

    nåt som fortf sitter i är att om jag bråkar med mamma tex o hon o jag skriker på varandra så kan jag liksom väja mig åt sidan för jag e fortf strykrädd.. väntar mig en smäll när som helst.. d e så sjukt d sitter i än.. vet ju att mamma aldrig skulle slå mig men ändå så är jag liksom beredd på det.. om jag har skrikit o hon har skrikit.. (vi blir väldigt osams ibland, jag har ingen annan o vara osams med så tyvärr får hon ta mkt vilket jag inte tycker hon e värd  men d blir så iaf.) så liksom hukar jag mig tycker jag o väntar på smällen nästan så jag håller händerna över huvet liksom för o skydda mig.. gjorde ofta så m amine också när han bara rörde handen i närheten av mig.. d e så sjukt.. man e som en jvla strykrädd hund.

  • mossan

    vräker i mig de sista kakorna o går o lägger mig sen.. d e lika bra.. varför sitta uppe o skrota halva natten o vara trött imorgon..

  • mossan
    på er alla.. ni e alla så gulliga som orkar m mitt klagande hela tiden...
  • mossan

    godmorgon..

    här sovs d till 7:15.. skönt.. amira vaknade ju vid 1 tiden inatt o var ledsen.. troligen en dröm.. jag frågade henne om hon ville komma över o sova med mig då o hon sa ja så jag stoppade ned henne bredvid mig o sa att jag skulle bara gå på toa så kommer jag.. mm sa hon sen sov hon.. hon brukar aldrig låta mig gå ifrån henne sådär ju.

    Sen sov vi som sagt till 7:15 sen låg vi o myste o amira kliadem mig på ryggen jag älskar att bli kliad på ryggen när jag vaknar värmen o allt från sängen får d o klia på min känsliga hud.. inte extremt men lite o då e d skönt o bli kliad så nu har jag lärt upp amira hon var duktig.. d var såå skönt. Sen kände jag mig lagom pigg o gå upp faktiskt.. så skönt o bara vakna o mysa lite sådär.. vi kramades o myste en del också.

    Nu e hon bänkad framför nalle som vanligt.. inget av de andra barnprogrammen på tv dög..

    Idag blir vi nog bara hemma på f.m sen en sväng till stan på e.m o titta i affärer lite, jag vill kolla efter skor åt mig o lite annat. o d e inte väder o vara ute o leka.. så man måste göra nåt för o fördriva tiden.

  • mossan

    hej igen.. nu e frukost avklarad o en del annat.

    Gnällspik nr 1 har jag här.. jag känner hur jag blir mer o mer irreterad på detta gnäll.. öh öh öh.. o wee wee wee wee hela tiden.. jag orkar inte lyssna på det..

    känner bara låt mig vara LITE iaf.. hon klättrar på mig hela tiden inte underligt att jag känner att jag inte kan andas till sist hon e ju PÅ mig hela tiden nästan.. så jag känner allvarligt till sist.. gå bort unge.. jag måste få lite luft.. en liten egen sfär  kan jag väl ha rätt o få ha men nej då.. hon sitter som fastväxt nånstans på mig hela tiden..

    frågar igen sthlm:are..

    Var finns d nån stormarknad söder om stan? huddinge e rätt nära.. finns d nåt där lr? måste ha blöjor o en del annat som jag inte känner att jag vill ge så mkt för som de tar för det här i centrum.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!