Inlägg från: mossan |Visa alla inlägg
  • mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Tant- bra idé.. ska göra d sen då.. men å andra sidan så försvinner ju alla foton på amira då..

    jaja nu ska vi käka frukost.

  • mossan

    ozzan- jag har redan ändrat så att bara mina vänner kan se i galleriet.. vilket påminner mig om att lägga till dig också kul m bilder ju.. men jag har d så bara vännerna kan se from nu iaf.

    har de flesta bilderna i datan redan men d e ett himla krångel o lägga upp dem igen.. får kanske göra íkväll lr nå när amira sover..

    d jag kan tycka e jobbigast här hemma just nu e att jag inte ens kan plocka undan efter frukosten utan att amira är på nåt o gör nåt hon inte ska göra.. jag måste fan passa henne non stop.. hon kan inte vara i ett annat rum utan o förstöra nåt ju.

    när jag gjorde d så hann hon hälla ut allt salt i min säng o förstöra klockradion.. nu är hon instängd på sitt rum.

  • mossan

    d känns som hon gör saker för o jävlas riktigt.. hon går alltid in på MITT rum m allt o lägger kakor i sängen lr häller salt på golvet.. d e inte första gången hon häller ut saltet..

    allstså d har INGET m o göra att jag sitter här.. d e väl bara helt normalt att man ska kunna få plocka undan efter frukosten utan att hon ska hitta på nåt sånt här..

    har nu krypit på alla fyra i mitt sovrum o sopat upp en överfull sopskyffel full m salt.. o halva sängen hade ocskå ett tjockt lager salt.. jag blir tokig på sådana här saker ju.. inte ens en liten enkel grej kan jag göra.. inte underligt om jag river mitt hår av o ha henne hemma om dagarna... d går inte.. MEN hon visar ALDRIG den här sidan när någon annan är med då är hon såååååååååå snäll så ingen kan tro att d jag säger stämmer.. de tror bara att jag gnäller väldigt mkt i onödan på henne.

    hon är såååå medveten om när hon gör nåt hon inte får o d känns verkligen som att hon gör d för o göra d  surt för mig.

    nåja.. färdig gnällt.. nu ska vi gå o se tv ihop iaf.

  • mossan

    Aros-- hon ska ju inte på dagis idag förräns vi ska på gamla dagiset på e.m för avslutningsfest.. o hon vill inte hjälpa till.. hon bara springer iväg.  o jag brukar bara plocka in mjölken och smöret efter frukost o ta resten senare.. men inte ens d kan jag göra utan att hon hittar på nåt sånt här..

    nu e dörren till mitt rum låst iaf.. inget mer bråk därinne.. hon har redan haft sönder klockradion säkert 10ggr.

  • mossan

    ozzan- vad främmande d känns o tänka på o åka pulka nu..

    har också googlat sen o fått fram min sida på fl.. så jag SKA regga om mig.. men d får bli ikväll.. o så ska jag inte ha nån info om oss iaf inte personlig info i presentationen.. foton ska jag ha i galleriet MEN d e bara för mina vänner... har redan ordnat med det..

    nu ska vi göra oss i ordning o åka ut.. d blir lunch på stan idag.. sen kalas på dagis. amira får väl sova i vagnen idag.. annars hinner vi inte dit.

  • mossan

    Di- självklart kan man få kabomma ibland.. gud vad jag ÖNSKADE att jag fick göra d min man.. men nej d var bara o knipa igen o ta't o så kokade man på insidan..

    hej allihopa.. är inne en snabbis innan middagsmaten här.. jag e så förkyld o helt slut så jag var så lat att jag köpte en burk m spagetti o köttbullar åt amira som jag ska värma..

    varit på kalas på gamla dagiset.. d var jättekul o amira var fin i fina kalaskläder.. rutiga knickers m vita strumpbyxor under o så hittade jag en fin tröja på lindex när vi var ute på stan för o äta lunch som var så fin.. den var turkos o fin o hade lite puff påsytt på armen o så stod d m olika färger på bröstet : "I'M A COOL GIRL"  den var så given för amira så jag var tvungen o köpa den fast hon inte behövde en ny tröja.. så hon fick ha den på sig också o var såååååååååååååååååååå fin

    på dagis bjöds d på glass o bullar o juice o massa leka precis som d ska vara på kalas d var kul o vara med henne på dagis också o se vad de brukar ha för sig.. har ju inte varit med på d dagiset sen hon skolades in för ett år sedan drygt..

    jag klarade mig utan o börja gråta iaf¨.

    Amira sov inte så länge idag innan kalaset då hon fick sova på vägen i vagnen så nu blir d middag o tandborstning o sen i säng..

    får se om jag gör nåt åt mig senare.. just nu har jag noll matlust känns som bommull i huvet på mig nu bara.. tog en ipren så jag piggar väl på mig o får lite mer matlust sen.. blir nog lite risgrynsgröt åt mig sen.

    inatt som var så regnade d så hemskt o d slog mot fönstret o jag kunde inte sova låg o tyckte jag hörde amira som kom upp hela tiden.. o så var d ensamt o tomt i sängen så jag gick o hämtade över en sovande amira till min säng o så kröp vi ihop tillsammans i min säng.. myspysigt.. d e skönt när man är ensam ändå o ha nån o mysa med ibland ju.

    Nuså.. nu e d matdags.

  • mossan

    varför förebygger jag inte? jag har ju d mesta på bordet när vi äter frukost.. vi äter ägg m salt.. o så när jag står o plockar in mjölken o smöret o tar bort skräpet så är hon där o rycker åt sig saltet.. jag försöker hinna men jag kan inte vara på 10 ställen samtidigt som hon tydligen kan.

    jag LEKER visst med henne även om d kanske inte verkar så.. vi brukar gå till lekplatsen o så brukar vi lägga pussel o leka m dockorna lr titta i en bok. emellanåt så sätter jag mig här för o få lite kontakt med andra människor också.

    som sagt nu e d matdags o sovadags.. tror jag somnar före henne ikväll.

  • mossan

    Braxton-- då får jag kicka mig själv för att jag köpte en pall åt amira så hon kan nå ALLT på bänken om jag har d där.. har väl handlat om att jag inte orkar hålla på o resa mig upp o ned för allt jag ska ha.. ikväll råkade jag ställa mjölkpaket på bordet när jag hällt i mjölk.. o så gick jag till papperskorgen o skulle slänga nåt o så när jag vänder mig om igen..två sekunder senare så är hon på väg o fylla på mjölk själv i glaset.. duktigt visserligen men hon gör d inte såååååååå bra.. tex så slutar hon inte o hälla när det är fullt.. så jag var framme som en blixt o röck av henne den innan hon hann börja hälla.. tack o lov.. orkade verkligen inte torka mjölk från golvet o bordet just då.

    har vilat lite medans jag somnade amira så jag känner mig lite piggare nu o håller på o koka lite ris så ska jag käka upp d sista av mexicana grytan som jag har kvar o se på tv o sen ska jag läsa lite bok..

    den vita massajens dotter.. måste ju veta fortsättningen hur d gick för dem..

  • mossan

    har tänkt att d nog ska inhandlas en märkpenna.. såå mkt enklare faktiskt bara skriva o så e d klart.. inget krångel m stryka lr sy som ylle sa.. jag hatar båda delarna.. sy o stryka dvs..

  • mossan

    vill anmäla min mamma till tv3:s från koja till slott.. hennes hem e i stort behov av o renoveras o få in lite nytt..  men jag hinner inte upp till henne innan helgen 3:nov ju.. o man måste skicka bilder o min mamma äger inte nån kamera.. vore så kul om hon skulle komma med.. få slänga ut massa gammal skit o få nytt o fräscht hemma där..

  • mossan

    nähäpp.. går o läser bok o sen ska jag se på lost.. ångrar även idag att jag inte köpte nån choklad på affären men jag var inte sugen DÅ o d e svårt o välja nåt när man inte e sugen för stunden..

  • mossan

    Aros- om inte amira kommer åt pallen så tar hon en köksstol o skjuter dit.. man kan inte ens blinka så snabb e hon.  idag gick jag ut i hallen o skulle lämna ett par skor som hon släpat in.. hon står m sitt äpple i köket o jag går bara ut o så kommer jag in.. då står hon på pallen o har fått tag i en kniv.. från diskstället som e låååångt in på bänken d var typ en sekund d tog för mig o gå ut o vända.. jag blev livrädd..

    dum som jag var hade jag sagt till henne att jag kunde ju dela på äpplet åt henne om hon ville men då tackade hon nej ju.. men hon ändrade sig tydligen.. o skulle själv dela äpplet.. jisses amalia ibland blir jag knäpp här hemma.. när man knappt hinner blinka lr vända sig om o ta nåt innan hon e på nåt annat.

  • mossan

    hej hej.. har suttit o läst en stund o käkat mat.. sen vaknade amira lagom tills LOST började o d tog tiiiiiiiid innan hon äntligen somnad om.. närmare 45min hon var inte ledsen lr nåt.. bara vaken.. så jag har legat därinnen nu.. när hon äntligen somnade gick jag upp o plockade undan maten från soffbordet.. jag sitter gärna o äter framför tv:n när jag äter själv så jag har lite sällskap.

    Har mumsat en mandarin nu o ska gå o borsta gaddarna o sova... har funderat på o åka hem till mamsen i nästa vecka.. fast jag vet inte.. både vill o inte vill.. jaja.. får se.. ska kolla upp biljettpriset iaf av ren nyfikenhet.

  • mossan

    dyra biljetter.. får beordra hit mamsen istället hon åker så mkt billigare.. pensionär som hon är ska beordra hit henne till första helgen i nov tänkte jag.


    Går

  • mossan

    Går o sover skulle jag skriva men inlägget hade bråttom o åka iväg..

  • mossan

    hej.. har bytt nick.. skaffat nytt konto så att säga här ska avregga d andra.. men när jag skrev presentationen o tröck spara så sparades den inte iaf.. d står att d inte finns nån presentation för mig.. ska d vara så?

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!