Inlägg från: mossan |Visa alla inlägg
  • mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Nu ska jag gå o se på film.. d blir nog den vita massajen nu.. får se om den är nå bra.. sen har jag en lite lättare film sen ju.. kanske borde ta den först nästan..

  • mossan

    börjar inse att jag har en blandning av posttraumatisk stress och depression och panikångest.. just d här m svettningar en overklighetskänsla som jag känner ibland.. känner mig yr och som om jag är utanför mig själv liksom.. helmysko.. blir riktigt rädd. minskad aptit och massa olika som jag läste på en sida som stämde.. o jag lovar att jag inte e överdrivet hypokondrisk.. har funderat på om d kunde vara panikångest attacker jag får när ja blir som tokig över nåt nästan o skitförbannad o bara skaka i mig själv nästan o svettas som en galning fast d inte är överdrivet varmt här inne.. o så en känsla av att man inte kan andas som jag skrivit att jag känt.. som att jag kvävs nästan..

    mamma förstår ingenting.. hon bara säger att var försiktigt med o säga hur dåligt du mår hur ska du då kunna ta hand om amira kanske dem tänker säger hon.. d e hon som gör mig nojig över att förlora amira o varför jag inte säger hur jag faktiskt mår. hon förstår mig absolut inte.. o ändå har hon jobbat i 20 år inom psykiatrin min mamma.

  • mossan

    :-P  på er tjejer..  känns som d är här jag kan vara helt ärlig.. ska verkligen ta upp ALLT m både läkaren o psykologen nästa gång o som jag nämt så e d iaf dags o byta psykolog då den här bara är akut så att säga.. d e ju en akutmottagning för våldtagna kvinnor så jag bör skaffa mig en psykolog ute i öppenvården.. vet inte riktigt vart jag ska vända mig.. får väl ringa vc o höra m dem..

    ska försöka planera maten o så.. d kommer säkert bli bättre o jo  d e bättre än o handla 10ggr i veckan o billigare.. jag handlar alltid nåt.. o jag äter knappt nåt själv.. handlar o ser till att amira äter o har mat.. o att hon äter nyttigt o så.. men skiter totalt i mig själv.. orkar inte bry mig om mig själv..

    att jag blir irreterad över att hon ska sova är inte bara sömnen.. egentligen är d inte så hemskt som d låter på mig.. jag överdriver kanske lite pga av mina känslor om allt.. att allt gör mig irreterad o nu vill jag bara att hon ska somna så jag får vara ifred känner jag då.. o d e ju omöjligt att hon ska somna på 1 minut egentligen.. o när hon väl sover så har jag dåligt samvete igen för jag varit irreterad på henne.. men ibland känns d som d e för mkt.. visst har vi kul o skoj under dagen också men ibland e d mkt när man inte har en enda minut av egentid under dagen.. d e inge problem för henne o somna i sin säng o sova där oavsett om hon sovit inne hos mig.. bara jag ligger med henne tills hon somnar då känner hon sig trygg o egentligen är d så lite som krävs av mig.. hon somnar i tid o sover hela natten i stort sett o mår bra, vaknar hon o har haft nån otäck dröm under natten så får hon komma över o sova hos mig men jag vill försöka inför att hon iaf somnar hos sig.. att hon sov hos mig var för att hon skulle känna att hon får vara nära mig lite då vi sågs så lite under dagen då hon gick på det andra dagiset.. nu har jag minskat hennes dagistid så hon går 9-15:30 ist o d e mkt närmare ju..

    måste försöka strukturera upp dagen m alla ärenden mer.. d har ni rätt i..

    sorry om jag är gnällig o tjatig.. men jag känner att av er får jag verligen råd.. mamma förstår inte mig oavsett om jag ber henne o försöka förstå.. hon ber mig ju typ o hålla inne m hur dåligt jag mår.

    känns som jag har svårt o be om en kontakt familj.. vill ha egentid men jag vill inte lämna amira med nån annan ändå.. iaf inte nån som hon inte känner väl.. som mormor.. ska iaf be mamma ta m amira hem några dagara när hon varit här nästa gång.. så jag får några dagar o lugna mig liksom o tänka på allt o sånt.. sen kan jag ju komma upp till mamma ett tag ev o sen åka hem tillsammans jag o amira.

    ska prata mer m mamma iaf om d här m lån o betala av alla dyra krediter o köpa bil.. vill verkligen ha en bil.. känner att d kan underlätta vårt liv mkt med allt jävla resande o så.. men man får väl använda bilen eftertänksamt så att säga o inte  i onödan.

    kram till er alla som står ut m mig o mitt gnäll..

    BRAXAN-->e lite osäker på d här m panikångest.. vet hur jag känner o enl vad jag läst så verkar d vara så men jag vill ändå fråga dig braxan om hur d e för dig?? e d verkligen d jag har tro??

  • mossan

    ska bara säga att jag har fasta rutiner för amira.. d har jag alltid haft.. från d att vi vaknar o äter frukost, ringer till mormor o bara är.. o hon får lunch samma tid nästan varje dag o sen e d sovadags o mellis en stund efter vilan..  o senare middag runt 17:30-18 beroende på hur trött hon e.. sen borstar vi tänderna o byter om till pyjamas o sen e d dags o gå o lägga sig i sängen o sova. o då ligger jag med henne tills hon somnar.  D e värre m mig.. henne e jag så noga med att följa alla rutiner o så men skiter i mig själv.. o oftast sover jag med henne på dagen så jag missar den tiden som egen tid också ju o göra mina saker.. för jag e så trött hela tiden.. o så är jag irreterad på kvällen o vill bara att hon ska somna så jag får vara ifred lite.. då har hon varit på mig hela dagen i stort sett ju.. från d att hon vaknar tills hon somnar..  ibland blir d för mkt.. men jag orkar inte vara vaken heller när hon sover.. behöver också sova middag då..

  • mossan

    oj linus.. vad spännande.. kanske kommer en till okt bebis t.o.m...

  • mossan

    Di-- har läst nu och inboxat tillbaka.. på dig..

    satt o kollade film så jag såg d inte förräns nu..

  • mossan

    Wyrm-- helt sjukt m en akut utan läkare... t.o.m värre än bollnäs där allt läggs ned nuförtiden..

    NU... tandborsting.. SEN... sängen.

    till er alla här som stöttar mig o skriver alla möjliga råd.. ska ta till mig o försöka ta mig i kragen o införa allt d här nu.. jag vill ju bara att vi ska få ha d bra ihop jag o amira.. VILL INTE vara irreterad på henne ju.. vill bara ha d glatt o så men d e inte så lätt..

  • mossan

    imorgon börjar amira på nya dagiset "på riktigt" utan mig HELA dagen.. d kändes som att d inte behövdes nån mer inskolning efter hur hon agerade när hon kom dit.. jag var där m henne två halva dagar o hon ville typ inte gå hem igen.. hoppas d går lika bra som på gamla dagiset för henne nu.. fanns mkt gungmöjligheter där o d gillar hon.. o bebisar 1 åringarna..

    hoppas som sagt att hon sköter sig o att d går bra utan mig på nya stället.. hon börjar kl 9 o går till 15:30 ca o gud så skönt att d e nära..

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!