• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • nublu

    Skogsstjärnan: Vi gör vad vi kan för att roa oss medan du är på jobbet.

  • Salmiak6
    wera22 skrev 2007-08-14 15:50:59 följande:
    Vad fint, Salmiak Jag har också varit och köpt murgröna i dag
    Tack!
    Ska du sätta murgrönan på båge eller har den lössläppt?
  • LCroft

    Igår var vi på stan och sen kom åskan och efter det slapp man inte in på nätet mer, hur tror ni jag ska kunna läsa ikapp allt ni skrivit sen i söndags kväll? Nu hinner jag inte, måste städa undan innan barnen kommer hem, här är det kaos! Och om jag nångång säger att jag tänker sy en sänghimmel igen, snälla kom och sparka mig där bak!!!! Här är resultat iaf, inte precis som jag tänkt mig men det får duga!



    Tog bild där ute eftersom jag inte har krok här inne just nu Ja och ni som var intresserade av Sipikkas bokstäver:  Frågade igår vid affären, där kostar de små 6,50 st, mellan storlek 10 euro och de stora 12 euro. MEN de har inte inne andra än de små i ljusrosa och ljusblå och beställer man via dem tar det 1-2 månader innan de får in dem. För de skickar inte in en enskild beställning! Service på högsta nivå eller hur?

  • Salmiak6

    NU KOKAR DET ÖVER I GRYTAN!!!!!

    Alltså idag är inte min dag. Skulle byta plats på två TV-bänkar. Ni vet själva hur sablans mycket sladdar det är med alla DVD, digitalbox, HEmmabiosystem etc det är. Sen har jag släpat den ASTUNGA Liatorp mediabänken. Burit två fullstora tv-apparater upp och ner och nästan fått ryggskott. Men det är sen det stora problemet dyker upp. Den j-la DVD-spoelaren är för bred för Liatorp. Liatorp är 42 cm mellan facken och en DVD spelare är 43 cm.

    Va gör jag nu? Jo jag får snällt kånka tilbaka allt igen...
    Gråtfärdig är en underdrift!


  • LCroft

    Pust! Nu har jag läst ikapp Skrattande Massa fint ni visat, både här och i bloggarna, med mitt teflonminne kommer jag inte ihåg en bråkdel av allt jag velat kommentera så nöjer mig med att berömma alla

    NR: Tack för en ny tråd och jättefin TS Skrattande

  • Sagalin

    104 inlägg att läsa min numlock var inte intryckt, hemskt vad fel det blir idag.

    Salmiak, det låter inte kul att "konka" runt möblerna

  • mimmamum

    LCroft, vad fint det blev! Men jag förstår precis din frustration! Det var verkligen inget lätt projekt! Skrattande

    Vad bra det blev Salmiak! Tänk att du har blivit så omvänd, kan det bero på oss måntro!? Flört Det ser verkligen mysigt ut med kuddarna och linnelängder blir nog super!


Svar på tråden Vita hem del 5