• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • gemelli

    Ååå jag måste få en smakfråga....

    Dock inte med inredning att göra utan en skötväska ifrån Skip Hop.
    Jag vill egentligen ha en svart, men har nu hittat en grön oliv/militärgrön enfärgad jättebilligt.

    Är det fint?

    Förlåt utrycket Generad men det är inte WT-varing på en sån?


    En liten Vide i magen enligt ul
  • nublu

    Mimmamum: Sopsäckar! Jag håller på och rensar bort en massa bråte som inte används/behövs här hemma längre. Än så länge är jag uppe i 4 säckar, lär ju dubbla det antalet innan kvällen.

    Maken får köra i skytteltrafik till soptippen.

    Gemelli: Passar den till vagnen rent färgmässigt och till stilen du kör i övrigt så köp den. Om inte, låt bli.

    www.barnlycka.se tror jag har/hade lite rea på Skiphop. Det är f ö en tjej här på FL som driver den butiken.

  • Salmiak6
    Pärla1 skrev 2007-08-14 08:01:29 följande:
    Jag var inne och kikade på HD, men den jag menar är det öppning nertill,eh...om du förstår vad jag menar...lite avlång, har för mig att glaset nästan ser lite krackelerat ut, fast jag e inte säker...
    Det låter precis som en ikea-lampa. tittade på en sån igår. Den är smalare upptill och bredare nertill. Öppning nertill och glaset är krackelerat.
  • Sylt

    Godmorgon!

    Gem --> Skip*hopparna är mina favvisar - den gröna är superfint, även t svart vagn 300pix låter väldigt billigt. Jag väntar bara på lite pengar så skall jag beställa nya. Kan varmt rekommendera "saddle-bag"!!

    *väntar otåligt på Jeas bilder*

  • nublu

    Salmiak: Det finns inget skönare. Fast innan man kommit igång tar det emot. Tyvärr! Men nu jäklar! *slå näven i databordet*

Svar på tråden Vita hem del 5