• NyfikenRosa

    Vita hem del 5

    Välkommen till tråd nummer 5, gamla som nya medlemmar!
    Vi fortsätter här att diskutera vitt, romantiskt, klassiskt, skärgårdstil, manhattan/upper east och så vidare.. Alla stilar är välkomna!

    ♥Vi älskar saker som ♥
    Linne, hjärtan, vitt, naturligt, betonghjärtan, hissgardiner, Lexington, Gantkuddar, loppisfynd, klassiska gummistövlar, att pyssla, Yankee candles "clean cotton", trämöbler, lapptäcken, äppelkaka, porslin, fågelkvitter, öppna spisar, olika vita nyanser, att måla om möbler, förvaring, att behålla bara det viktiga framme, tidningen Lantliv, att julpyssla, att påta i trädgården, Ralph Lauren-tapeter mm.
    ♥ ♥ ♥
    Tråden "vita hem" är skapad för att vi som älskar vitt, vitt och vitt ska ha ett ställe att prata om allt det vita. Självklart gillar vi också att ha detaljer i naturliga färger som beige, brunt och olika nyanser av dessa. Men basen är alltid vit och vi älskar att inreda med linne, ull, trä och bli blandar gärna nytt och gammalt för en personlig look. Vi fegar lite med färgerna men kan någon gång vara modiga att slänga i en ljusblå kudde hihi... Du är kanske är mindre förtjust i skrikiga färger och vill ha ett rogivande hem!
    I denna tråd ska inga måsten finnas. Du är välkommen in när du vill, du ska kunna missa 20 sidor och ändå vara en i gänget, kunna slänga in en kommentar när du känner för det (och inte för att du måste) och själv göra ett inlägg när du så önskar. I tråden finns har vi alla ett gott hjärta, vill varandra väl, ingen är utstött. Får du inget/få inlägg så beror det inte på att du inte är omtyckt, helt enkel så hinns alla inlägg inte att svaras på.
  • Svar på tråden Vita hem del 5
  • ming
    gemelli skrev 2007-08-19 11:44:55 följande:
    Jag tycker det är jättefint, MEN fast i rätt hus o rätt rum...Har en kompis som gjort det i en lgh ifrån 1970-talet, inte sååå snyggt!!!
    Det är ett hus från 30-talet med gammal stil, planlösning och så. (Eller hur man nu ska förklara), och jag tror att det skulle bli fint med det (i bara det rummet då, det passar nog inte i andra rum).
  • nublu

    Nu är _äntligen_ sideboardet färdigmålat. Det skulle säkert bli ännu snyggare med en tredje strykning men jag ger 17 i det. Det får bli lite shabby. Men huga vad det är tråkigt att måla. Visst blir det fint men vägen dit är låååång och tråkig!

    Röjandet börjar också bli någotsånär klart. Det finns mycket mer att göra osv men nu börjar det se ut som ett hem igen och inte en soptipp!

  • ming

    En annan fråga från mig!

    Jag har även målat köksbordet (som tidigare var tråkig furu) vitt, men så tyckte brorsan att jag kanske skulle lacka den också, så det inte blir märken i färgen (utan isf bara i lacken). Vad tror ni?

  • amanda25

    Mimmamum! Vet inte så mycket mer om affären än! Hon hade hela huset fullt av ouppackade lådor. Meddelar er ang adress och sortiment när jag har varit där. På torsdag åker jag till London! Dyr stad! Ska i alla fall gå på lite marknader m.m. Något ska man väl hitta. PS LissAnna mysig affär. Kul med lite nytt!

  • Mori
    Himmelbit skrev 2007-08-18 23:38:59 följande:
    Den är superfin! Vi har diskuterat den innan här i tråden. Jag får tyvärr väldigt ont i ryggen av att sova i den (vi har den i stugan med madrassen som de rekommenderar till). Men om man lägger båda madrasserna ovanpå varann (om man inte använder den som dubbelsäng) så är den skön. Ngn annan hade råkat ut för "knarriga" exemplar...Men som sagt - den är superfin!!!
    Det var jag som hade sovit i de knarriga Måste erkänna att jag precis som du inte heller tyckte att den var så skön om man bara har den ena madrassen. Menprecis som du säger funkar det bra med dubbla. Och den är ju såååå fin, så gästerna får väl ha lite ryggskott efter att ha sovit över
  • Mori

    therre: Wow, tänk om man vore så händig. Maken min har handen i armhålan, och jag vågar inte riktigt ge mig på stora projekt. Får väl se om han blir lite händigare nu när han pluggar till plattsättare

  • therre
    Mori skrev 2007-08-19 14:44:16 följande:
    therre: Wow, tänk om man vore så händig. Maken min har handen i armhålan, och jag vågar inte riktigt ge mig på stora projekt. Får väl se om han blir lite händigare nu när han pluggar till plattsättare
    haha, hoppas kan man väl alltid sambon är händig, men inte jag. så jag står för idéer och han för resten
  • knyttis
    therre skrev 2007-08-19 12:26:52 följande:
    Kastar in en bild på vår hemmagjorda säng
    Mysigt!
Svar på tråden Vita hem del 5