Inlägg från: Det ljuva livet |Visa alla inlägg
  • Det ljuva livet

    Vita hem del 5

    Godmorgon!

    Lynn: Min make ska få ett biorum i källaren. Fast jag har tänkt att jag ska få inreda det . Det ska ha vita gardiner från vägg till golv på tre väggar, belysning bakom gardinerna. Och en svart och vit vägg. Sen vill jag hemskt gärna ha en svart platttv och nya svart och vitrandiga ektorp soffor. Vi får väl se hur det blir ..

    Nubulu: Vad svårt det är att välja tapeter, kan ni inte måla alla väggar? Mina yngsta söner (2 och 5) har helt vita väggar. 9-åringen ska få ett rum med två högblanka svarta väggar. (snedväggar)

    Idag blir det tvätt och undanplockning hemma.


  • Det ljuva livet

    Mori: Jag är ganska noga med mina kvitton (eh, typ de ligger i en låda och skräpar). ljustakarna fick jag av min jobbarkompisar. Jag gissar på att de är köpta på Allum i Partille, i inredningsbutiken som min make inte lät mig gå in i..


  • Det ljuva livet
    LCroft skrev 2007-08-20 18:05:43 följande:
    VSM: Njae, eller det är rätt stort men just där är det lite mera långsmalt, jättebra förklaring eller hur? Ska försöka se om jag har nån bild som visar lite bättre hur hela rummet ser ut.
    Kan du inte passa på att möblera om hela rummet? Jag hade inte gillat att sitta i soffan som har ryggen mot dörren (och det är inte att föredra enligt feng shui).
Svar på tråden Vita hem del 5